Şimdi Ara

1 tb sata da en iyi harddisk hangisidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu konularda pek bilgim yok o yüzden bilgisi olan kişilere sormak istedim.film arşivi yapacğım ama pc de yer kalmadı anakart da ide ve satayı destekliyo.alınca kaliteli birşey olsun istiyorum.şimdiden teşekkürler.

• Hocam iyi ve kaliteli olması ile beraber, şansta önemli bu konuda biraz ama şahsi önerim;

SAMSUNG 1TB 32MB SATA II (SPINPOINT F3) --- 150 TL

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2328
  • Aldığın hard diski en az bir hafta deneme amaçlı kullan derim

Büyük veri at, sil, format at, programla test et, vs... Ondan sonra hala sağlam ve sorunsuzsa kullanmaya başla.

Ben de kendi kullandığım WD Caviar Black'i önerebilirim. Fiyat olarak 160-170 lira civarında fakat 5 sene garantisi var

Caviar Green modeli de kullanan çok ama hard diskin dönüş hızı kullanıma bağlı olarak 5400-7200 olarak değişmekte bu da beni huzursuz ediyor. Enerji tasarrufu bakımından fena değil ve de fiyatı da 140-150TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYSOL!D -- 13 Mayıs 2010; 23:33:31 >
  • Harddisk gibi bir parçada enerji tasarrufu olurmu çok saçma geliyor bana hdd de performans önemli bikaç watt tasarruf edicez diye
  • Samsung HD103SJ al geç cadox18...Henüz rakibi yok diyebiliriz..Foruma bak, Newegg yorumlarını oku ingilizcen varsa sonuç seni tatmin edecektir..

Aldıktan sonra formatla ve yüzey taraması yap mutlaka..
  • arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim bu dediklerinizi inceleyip en uygun olanı seçeceğim.hadi kolay gelsin hepinize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.