Şimdi Ara

1 TLlik kahveye 100 tl ödemeyin. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
5.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yöneticilerin de kızgınlıklarını dile getirme hakkı olmalı bence zira insanlar bozularak ve utanarak pişecekler... ben 2015 yılında yani 22 yaşında forum sitelerinde takılmaya başladım ve o yıllardaki yazdıklarım ile şimdikilerin alakası yok...

zamanında benimle alay edip beni yerin dibine sokan insanlar oldu forum sitelerinde ve o kişilerin bazıları son zamanlardaki halime inanamıyorlar ve o kişilere ben kızgın değilim... yani haklı oldukları için ben utandım aslında ve hatalarımdan ders çıkarıp kendime çeki düzen verdim...

yani forum sitesinde herkes özgürce fikir paylaşabilir ama burada yanlış zihniyetler bazen toplumu zehirleme riski taşıyor ve bunların biraz sert eleştirilmesi gerekiyor ki kendilerine çeki düzen versinler... tıpkı şu ağzına telefon sokulan dayı gibi değişim gösterebilirler. o dayı sonradan "telefon teknolojinin getirdiği bir şey" falan diyordu, adam "telefonunu çıkar" zihniyetinden çıkıp doğruya yönelmiş... demek ki çokta kötü biri değilmiş kendisi.

utanç bir durum yaşadı ama sonuç olarak onu biz "o kadar da kötü biri değil" diye anabiliyoruz. yani hiç bir insan paşa torunu değil, herkes eleştiri kaldıracak abi, ego yapmamak gerek, hatamızı görüp iyi niyetli olalım yeter... yani alay ettiğimiz kişi için konuşuyorum, iyi niyetli olsun ve hatasını görsün.

.... edit: üstadım siz kaç para maaş alıyorsunuz? sendika var mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 19 Kasım 2024; 23:58:47 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.