< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 TLlik kahveye 100 tl ödemeyin. (4. sayfa)
-
-
Bizde protesto etme mantığı çok farklı. Bizde protesto etmek yakıp yıkmak yakmak. Aslında boykotu Yerli markalara yapacaksın 2 ay ev,araba,kıyma, değerinin üstünde gördüğünüz ne varsa almayacaksın milletce bu şekil tepki koysak tüm fiyatlar eş zamanlı aşağı yöne doğru gidecek.
Devlet ne yaptı krediyi zorlaştırdı evler satılmıyor geçen hafta 4.5m fava eklediğim ev yemin ederim şimdi 3.5m.. Gör bak kasap wp grubu kurup ortak zam yapanlar ne hale geliyor o zaman.
-
Evde oturuyorum dizi izliyorum bakıyorum dandik.Diyorum ki bu dizi olmamış güzel değil.Hemen geliyor birileri; sen diziye nasıl dandik dersin kaç kişi bundan ekmek yiyor bir sürü emek verilmiş sen buna dandik diyemezsin.
Ülkemde son zamanlarda böyle duygusal bir bahanecilik var senin bu ifadende aynı bu hesap.Bu mantıkla amcaoğlu bizi daha çok öperler anladın mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Desene millet ekonomi yüzünden komple asosyal olacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Balıkesir'de yaşıyorsanız ve şehirinizde Balbucks var ise oraya gidin en azından 100 TL ödemek yerine 25 TL'ye içmiş olursunuz.
Benim şehirimde yeni açıldı daha bir kaç gün oldu, tatlılar falan 25-35 TL arası imiş. Aynı şekilde kahveler de öyle, tostlar, sandviçler vs.
-
Nargile icin dedigi sey dogru evde daha ucuza geliyor 1 nargile kafede 320 tl olmus zaten
Adamlarin acimasi yok 1 kiloyu 1300 1500 tl alip
320 tl nahklayi iteliyor
Çay 30 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 20 Mart 2024; 19:16:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Et pahali; hayvani kendimiz yetiştirelim, meyve sebze pahali; kendimiz yetiştirelim, ekmek pahali; kendimiz yapalim, kiyafetler pahali; kendimiz dikelim...
Ohhhhh, mis gibi hayat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evde 10 liraya yapacağınız döneri dışarıda 400 liraya yemeyin kardeşim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunların kafaları ancak buna çalışır. Olgun bir insan olmadığının göstergesi. Kafasında ışık yanan foruma böyle konu açıyor. Bir kendileri akıllı. Otellere günlük 20 bin vermeyin diye konu açmasını bekliyoruz arkadaştan.
Bir çok şey evde daha uygun lakin 1tl baya abartı. Philips espresso makinesi kullanıyoruz double shot atsan 7+7 14gr kahve yapar. Oat süt litresi 99.99 tl olmuş carfursada migrosta falan alpro marka. İnek sütü çok fazla köpük yapıyor o yüzden oat kullanıyoruz. Karamel şurubu 230tl ye aldım daha dün 70 lik. Yani evde latte maliyeti bile makine masraf giderler falan 15tl 20tl arasına geliyor evde dahi latte yapıp içmek. Öyle 1tl kahve falan pek kalmadı türk kahvesini bilmem ben espresso içiyorum. Evde bu maliyetse starbuckta 80 100tl arası normal geliyor bana. Ha evet bir bardak kahve 100tl olur mu bu ülke ekonomisinde malesef oluyor. 50 kuruşluk simit 13tl olduysa sokakta bunun hesabı başka yerlerde sorulmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchAndLearnn -- 20 Mart 2024; 21:47:47 > -
Nihayet başlıktaki "100 TL" kahvenin evdeki gerçek maliyeti hesaplanılmış (Ki burada bile makinenin maliyeti, elektriği, temizliği, bakımı yok)
Özetle 1'e 100 durumu yok. 1'e 5 durumu var denilebilir. Ve olması gereken 1'e 2 veya 3'tü zannımca. Böyle daha gerçekçi zeminde tartışmalıyız. Türkiye'deki hizmet sektörü gerçekten saçmaladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 20 Mart 2024; 21:52:47 > -
Taksiye binmeyin peşinden koşun, enayi olmayın tasarruf edin..
Kafa bu.
Yanına da Google Earth açın, çarşıya falan gitmenize gerek kalmaz.
-
Baran 12 yaşında. arkadaşları ona aynştayn diyor
-
Tamam daha fazla olacakta 50 kat fazla olmayacak, demek istenen bu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Osbir ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kahve yerine killi toprak kaynatsak olur mu?
Kahve içmezseniz onu da ödemezsiniz. Sebze meyveyi de çöpten topladık mı tamamdır.
Yeter ki reisimiz başta kalsın.
-
Evde tuvalete de girme sen, park tuvaletlerini kullan.
Böyle asosyal, evden çıkmayan, tek masrafı evde ki internet faturası olan insanlara acıyorum ben.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X