kullandigin su 1 kurus anca eder 1 kurus da enerji desen 2 kurus. cezveyi bi kere aliyorsun o yuzden bi degeri yok cezvenin temizligi muhabbetini sirf bu da fazla gozuksun diye eklemissin yani bos, evin kirasinin yaptigin kahveyle alakasi ne aw kahve icmeyince daha mi az kira odeyeceksin, misafirler eve kahve icmeye mi geliyor kahve ictikleri icin mi yerleri kirletiyorlar, cay versen gelmeyecekler mi zaten misafir olayinin konuyla alakasi yok. yani bombos yorum bir daha yorum yapma lutfen hem senin icin hem forum sagligi acisindan en iyisi bu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 TLlik kahveye 100 tl ödemeyin. (5. sayfa)
-
-
İster boş ister dolu yorum yaparım. Sen de istediğin gibi eleştirebilirsin ama "bir daha yorum yapma" deme hakkın yok, önce orada bir haddini bil.
Ben o yorumumda olabildiğince işletme giderlerini evdeki giderle karşılaştırma yapmak istemiştim. Zaten sonrasında sağolsun bir forumdaş gerçek kahve hesabı yapmış, onu da tebrik etmiştim: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158317079
-
Şurada bir fincan kahveden bahsediyoruz, bu gün şahit olduğumu yazayım.
3 harfli markette kasaya yanaştım, suriler gelmiş önümde torba torba alışveriş yaptılar. Örneğin sıvı yağ alımını bile 5 lt değil küçük 1 lt lik tercih etmişler.
Neyse; çıkardı 3 harli market kartı ile ödeme yapıyor, bakiye yetmedi. Tekrar cüzdanını açtı.
Dibimde ister istemez görüyorsun. Cüzdan 3 harfli market kartlarıyla dolu.
Birileri alıp alıp hayrına vermiş.
Çıktım arabalarının bağajına yükleme yaptıklarını gördüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1kg çekirdek kahve 250 tl civarıda başlıyor philips kahve makinası ve termos aldım dışarı çıkarken termosa dolduruyorum miss gibi 100tl gidipte bugüne kadar bir kahveye vermedim :D
-
bu konu başlığı ile saçmalığın daniskasını yapıyorsun, ki dışarda kahve içen biri değilim
dışarda kahve içenlerin büyük kısmı marka adı ile görünmek ve elinde kahve bile olduğu belli olmayan kimyasal dolu sıvı içen gençlikden bahsediyorsun sanırım
Türk kahvesi diye tabir ettiğimiz pişirme kahveyi de çok nadir kişiler bir arkadaş ortamında gezerken içer.
ben nasıl kahve içiyorum. Çekirden kahve alıp kendi evimde ihtiyaca göre öğütüp kendi manuel filitre makinam ile demlendirip içiyorum. bazen içtiğim kahve miktarında mide krampları yaşıyor olsam bile.
kur oranları bu kadar iken bile ülkemize gelen kahve çeşitleri çok kötü iken şuan piyasada satılan veya tüketilen kahve çekirdekleri resmen en kötü cinsden. Türk işi kahve pişirme için kahve bir miktar fazla kavrulduğu içinde çoğu kişi içtiği çekirdeğin kalitesini bilmiyor
ayrıca hazır kahve diye içtikleri aromalı kimyasallar konusunda zaten diyecek bir şey yok
kahve içmek de içilecek kahvenin cinsini bilmek de ayrı bir olay. her yemek arkasına kahve içilmeyeceği gibi kahve yi içme şeklide önemli
misal.. sabah ayılmak hızlı konsantre amaçlı içilecek filtre kahve içine 1-2 damla visky gibi keskin tadlı içecek eklediğinde 2-3 bardakdan etkiyi çok daha kısa zamanda alabilirsin.
sen her alkol alımını sarhoşluk diye kabul eden biri ise açtığın konu da normal
o zaman hiçbir antibiyotik veya ağrı kesicileri kullanma.. hatta hazır gıdaların birçoğunun içinde alkol diye tabir ettiğimiz kimyasal bulunur
-
herkes konuyu açana kızmış ama ben de aynı görüşteyim.
mesela cafelerde kola bulamıyorsunuz. neden? Cafe işleten bi tanıdığınız varsa size söyler. benim Cafe sahibi arkadaşım söyledi, kahvenin maliyeti 1 TL ise kolanın maliyeti 15 TL dedi. cafeler bilerek kola servis etmiyor dedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle tipler oldukça daha çok öpülürüz ve bu müstehak.
tele1Saray'ın 2024 gideri dudak uçuklattı! - Tele1https://tele1.com.tr/sarayin-2024-gideri-dudak-ucuklatti-959004/Ama siz kahveyi evde için ahahahaha
-
kimi insan dışarda oturup kahve içmeyi sevmez evde rahat rahat kahvesini içer istediği filmi açar
kalabalık gürültü de cabası o kadar kişinin arasında ne muhabbet edilir masalar zaten dip dibe
illa evde kahve içen ezik mi olacak
aksine dışarda şurada saatlerce oturp kahve içelim diyen değil aşkım evde kahvemizi içelim diyen candır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 22 Mart 2024; 11:44:11 > -
senin sözünü şu şekilde desteklemek istiyorum
kısıklı da oturduğum dönem komşum gece 10-11 gibi beni arar. abi ne yapıyorsun. klasik durumu açıklayınca hadi " bir çay içmeye - tatlı yemeye .. gidelim" gibi sözler ile alır çamlıcaya kadıköy - üsküdar sahiline giderdik. bir keresinde gece yarısı çiğköfteci de künefeci de aradık 12 den sonra
insanların maddi durumu çok kötü. zenginler bile ki bahsettiğim sonradan görme yalakalar değil. kökten zengin ve uzun zamandır yatırım ve emekleri ile zengin olmuş yalakalık veya kendi milletini mikerek değil; onlar bile eski birçok harcamalarını kısdığı dönemde... ya görgüsüzler tüm yeme içme işini dışardan yapar, yada iş çalışma hayatı sebebi ile bu tür zorunlu görevlere vakti imkanı olmayanlar.
şimdi gelmiş asgari yaşam şartları ile geçim derdi ile bir kahve içene akıl vermek yerine elinizi taşın altına koyun.
ülke içindeki görgüsüzleri, nereden gelmiş soysuzları (kimse savaş maduru numarası yapmayın. savaşın ne olduğunu sonuçlarını biliyoruz. gelip antalya da en pahalı mahallede yaşayıp sonra plajda bronzlaşma peşinde koşanlar ne kadar savaş maduru.. ittirsinler memleketlerine.)
bu ülkenin çok fazla maduru var
bu ülkenin çok fazla dışlanmışı var
bu ülkenin ötekiliştirilmişi var
bu ülkenin fedakarları değil de yapmadığı yapamayacağı şeylerin reklamını yapan ve bunların peşinde koşanları var
bu ülkenin kürsüden nara atıp, ekonomi uzmanı olduğunu iddia edip sonra ülkeyi batağa soktukdan sonra, ekonomik krizleri ANCAK BİZ ÇÖZERİZ diyen ve buna inanan çok salağı var
var da var
-
tatile de gitmeyin.
leğenin içine su doldurup evin ortasına koyun.
arada bir dalar çıkarsınız.
-
kazıklanmayın
-
O kadarına da gerek yok. Bi elini yüzünü yıkadın mı tamam işte. O da su bu da su.
-
-
evet türk kahvesi içip evde bayılın
-
chp ye halkın güvenmemesinin geçmişten gelen sorunlar var. ayrıca çok uzun süre pkk savunucularını içlerinde barındırıyorlar. hala da adı milletvekili olup meslekleri hukukçu olanlar pkk lıların duruşmalarında danışman hukukçu olarak yer almaları - sürekli pkk cenazelerinde yer almaları da buna sebeb
adı halk parti olan ama asla halk için birşey yapmamış bir partiden söz ediyoruz
akp bu kartı çok güzel oynadı. ve halende acıtasyon olarak kullanıyor. 74 den sonra oluşan yağ şeker tüp kuyruklarına bizzt girmiş biri olarak, o günler gerçekten arıyorum. kıbrıs için feda olsun tüm ambargolar - şeker yağ kuyrukları
ama şuan ki durum, maalesef chp hiçbir seçim çalışmasında halk için gerçek bir proje sunmadı. tip bile daha halkçı ve daha reel projeler sunuyor. kadrosu yok ama sunumları daha mantıklı
her 6 ay da biryerlerde toplantı yaparlar ve her zaman aynı metni yeni fikir ve görüş gibi sunarlar
herkes kemalin aday gösterilmemesini istedi ama inatla aday yapıldı. şuan ki adam daha önce sözcü iken daha elle tutulur muhalefet yaparken, başa geçince birden bire kedi oldu ve birçok konuda akp nin yaptıklarını onaylar duruma düştü.
evet chp 20 yıldır fetö yü gündem ediyor. ama işin garibi 88-92 döneminde ünv de okurken fetö evlerindeki sınıf arkadaşım bana chp ye oy verileceğini ve bununda meşveret kararını söylemiş idi. bundan 10 7-8 yıl önce, benim ve birçok kişinin iş hayatını hiç eden fetö evlerinde ablalık yapmış kadın (ki bilgisayar mühendisi diplomasını türkmen illerinden hiç sınavlara bile girmeden almış biri) outsource destek verdiğim firmanın komşusu çıktı ve hanımına chp ye oy vermesi için önerilerde bulunduğunu anlattı.
kısacası dostum.. akp ne kadar fetö ile aynı yatakdan çıkmış ise chp de aynı yatağı paylaşan bir patırtı benim açımdan
sana çok garib gelecek ama bunlar kişisel yaşamlarımdan örnekler.
chp içinde iyi insanlar gerçekten Atatürkçü ve Türk Devletinin düşünen sevenler yok mu ? ÇOOOKKKK ama maalesef bunların büyük kısmı susturulmuş durumda
Buna delili stersen, her vekil seçiminde chp listesinden aday olup daha sonra meclisde kendi partisine geçenlere bakabilirsin. Chp muhalif seslerin çok olması için yaptığını iddia etse bile maalesef meclisde kendi ses sayısını ve etkinliğini azaltıyor. Vekil satmak denir benim düşünce şeklimde
vekillik sıfatının şuan ülkeye maliyetini sadece sarayın maaleliyeti ile kıyaslayacak olursan, maalesef ister aktif ister emekli vekillerin maaliyeti 100 saray maaliyetine denk geliyor. Hak edip etmeme soruna ise cevabım ? aldıkları ile yaptıkları kıyas edilebilir ?
Ayrıca Vatana millet ise asıl mesele bırak emekli maaş ve sosyal imkanları eksik olsun. Geldiğimiz gün vekillik sıfatının bir geçim şekli, meclisdeki ihalalerin takibi ve emeklilikde en üst sınıfdan imkanlar oluyor
benim açımdan akp nin bu ülkeye verdiği zararın giderilmesi 50 değil 100 yıldan fazla sürecek. ama buna izin veren hatta destekleyen yanar döner chp nin muhalefetini ise 200 yıl da saramayız. Ülkenin bu hale gelmesinde fetö - akp - chp üçlüsü çok başarılı çalışma yaptı. halen de yapıyorlar.
bu benim şahsi tecrübe ve düşüncelerim.aşanmış örnek sayısı çok fazla ama gördüğün gibi bu ülkedeki adalet sistemi çok mükemmel. hakkını savunamadan seni terörist olarak mimlenmen veya bir kaza kurşununa gitme ihtimalin aşırı fazla
-
Yöneticisiniz hocam üyeye saldırı amaçlı veya kırıcı sözler yazmasanız daha münasip olur
-
Icmiyi verin ben evde icip cikiyorum akpli amca mod off
Yaşamayin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 19 Kasım 2024; 11:56:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8 ay önceki mesajıma cevap veriyorsunuz farkında olmadan. Yöneticilik vasfında elbette daha ılımlıyım. Alıntı yaptığınız mesajda yönetici değildim.
Doğru dikkat etmedim kusura bakmayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X