Şimdi Ara

1 Yıl Bitti, 1 Yılda Değişenler (Avea, TTNET, Türk Telekom Birleşmesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23 ocak 2016 saat 23:59'da telefonlarda yazan Avea yazısı Türk Telekom olarak değişmiş ve 26 ocak 2016'da da konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmıştı. Kullanıcıların bu değişimden sonraki 1 yıl içerisinde yaşadığı deneyimleri konu içerisinde paylaşıyoruz.

quote:

Avea ve TTNET, Türk Telekom oldu
    Türk Telekom CEO'su Rami Aslan, Avea ve TTNET'in Türk Telekom çatısı altında birleştiği bilgisini vererek, "Mobil, internet, ev telefonu ve TV hizmetlerimizi 'Türk Telekom' tek markası altında bir araya getirerek yeni bir dönem başlatıyoruz" dedi.

Türk Telekom, Antalya'da Rami Aslan ev sahipliğinde düzenlenen toplantıyla mobil, internet, ev telefonu, TV ve kurumsal servisler alanında hizmet veren Avea, TTNET ve Türk Telekom markalarını 'Türk Telekom' tek markası altında birleştirdiğini duyurdu.

• Avea sonra vodafone 4g gelincede telekoma gecdim kirsal alanada pek fark yokdu aybi tabi avea turk telekom hala 2g idi buralarda en azindan ama 4g olarak vodafonedeb daha cok noktada cekiyor

Birde mersin gozne tarafinda turkcell vodafone 4.5g sunarken benim telekomla 2g de 2cubuk cekmesi cok igrendirmisdi operatorden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arpa kadar yol alamadıklarını müşteri hizmetleriyle yaptığım konuşmayla anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BilgeceYaşam

Bir arpa kadar yol alamadıklarını müşteri hizmetleriyle yaptığım konuşmayla anladım.

Reklamlarda 3500 yeni çekim noktası diyorlar. Turkcell'den tüm hatları taşımayı düşünüyorum ama değişme yoksa taşımak mantıklı olmayacak gibi.
  •  1 Yıl Bitti, 1 Yılda Değişenler (Avea, TTNET, Türk Telekom Birleşmesi)

Adı değişti bazı yenilkler yapıldı Türk Telekom Yerine farklı adlar yazabilme imkanı geldi

• 4g den sonra turk telekom un Çekim Gücü konusunda ilerleme kaydedeceğini düşünüyordum ancak hic de öyle olmadi, dayanamadım numaramı taşıdım... Kullanmadığım hat vardı avea da, benden habersiz sim kart çıkarıp satmışlar hem savcılığa verdim hem avea ya şikayet ettim tabi avea üstünü kapattı olayın... Kısaca ne çelik gücünde ne zihniyette bir değişiklik yok... Değişen tek şey isim... O değişimin de sebebinin ticari olduğunu düşünüyorum...

• bizim buralarda yani Rize ve Trabzonun dağ köylerinde ( AVEA 2005 - 2010 ) yıllarında ne ise , bugünde yine aynı , hala AVEA EDGE deyiz

hiç bi değişiklik yok ....

ismi değişti ama kendileri hiç değişmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 23 Ocak 2017; 21:29:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kirsalda ve sehirlerarasi yollarda 3g hala yetesiz mi? Yine sehir ve ilce merkezinin disina cikinca 2gye mi dusuo acaba? İstanbul'da yeni istasyon cok gormedim ben. 3g 900mhznin etkisiyle kapali alanda daha ii. 4.5g ise her yerde cekio gibi istanbulda. Ben memnunum ya. Kamu Mega kullaninca insan katlanio. İnternet bitio ek paket aliorum gunluk hesapliolar. Cok isime gelio. Mesela bu ay 4 gun icin 4gb aldim 2.5 tl verdim. Varsin bi binanin -3. katinda cekmesin.

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Hocam o nasil oluyor 4 gun icin ya

Benimde 2 gun kaldi faturaya internet paketi bitik

• quote:

Orijinalden alıntı: alperend

Hocam o nasil oluyor 4 gun icin ya

Benimde 2 gun kaldi faturaya internet paketi bitik

Kamu mega da ek paketler var. 1 gb 9 4 gb 17 8 gb 29 tl. Internetin bittigi gun aldiginda fatura donemine kadarki gun sayisini hesaplio ona gore ücret aliolar. Internetin tamamini veriyo. Mesela 1 hafta kala aldin 1 gb icin 2 lira 4 gb icin 4 8 gh icin 8 lira gibi bi rakam oluo. Bireysel hatlarda nasil oluo bilmiorum.

• Yani simdi alsam 2 lirami

• Benim hatta kamu midi

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

4g den sonra turk telekom un Çekim Gücü konusunda ilerleme kaydedeceğini düşünüyordum ancak hic de öyle olmadi, dayanamadım numaramı taşıdım... Kullanmadığım hat vardı avea da, benden habersiz sim kart çıkarıp satmışlar hem savcılığa verdim hem avea ya şikayet ettim tabi avea üstünü kapattı olayın... Kısaca ne çelik gücünde ne zihniyette bir değişiklik yok... Değişen tek şey isim... O değişimin de sebebinin ticari olduğunu düşünüyorum...

Nasıl üstünü kapattılar hocam yapanlar bulunamadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simcell

quote:

Bir arpa kadar yol alamadıklarını müşteri hizmetleriyle yaptığım konuşmayla anladım.

Reklamlarda 3500 yeni çekim noktası diyorlar. Turkcell'den tüm hatları taşımayı düşünüyorum ama değişme yoksa taşımak mantıklı olmayacak gibi.

Bir paket ya da tarife için geçecekseniz geçin hocam ama en ufak bir sıkıntı, sorun olursa sizi sinir ederler. Uğraşmazlar. Çözmezler. Türk Telekom budur.

• quote:

quote:

quote:

Bir paket ya da tarife için geçecekseniz geçin hocam ama en ufak bir sıkıntı, sorun olursa sizi sinir ederler. Uğraşmazlar. Çözmezler. Türk Telekom budur.

Turkcell'deki hatları kampanyaları ay sonu dolacağı için Vodafone veya Türk Telekom'a taşımayı düşünüyorum. Vodafone'a denemek için boşta duran bir hattı taşıdım. TL yüklemeyecektim ama Vodafone'un tarife sistemi değişik gelince TL yükleyip deneyeyim dedim bugün TL yükledim ve denemeler yaptım. 4.5G bağlantı hızı İstanbul'un göbeğinde olmama rağmen hiç iyi gelmedi ve denemek için aramalar yaparken ses gitmesi ve hat kopması yaşadım. Turkcell'de bu sorunların zerresi yok en azından İstanbul için. Çevremde Türk Telekom kullananlar İstanbul içi memnunlar bu sebeple başka da alternatif olmayınca Türk Telekom'a taşıma yapmayı düşünmeye başladım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Turkcell'deki hatları kampanyaları ay sonu dolacağı için Vodafone veya Türk Telekom'a taşımayı düşünüyorum. Vodafone'a denemek için boşta duran bir hattı taşıdım. TL yüklemeyecektim ama Vodafone'un tarife sistemi değişik gelince TL yükleyip deneyeyim dedim bugün TL yükledim ve denemeler yaptım. 4.5G bağlantı hızı İstanbul'un göbeğinde olmama rağmen hiç iyi gelmedi ve denemek için aramalar yaparken ses gitmesi ve hat kopması yaşadım. Turkcell'de bu sorunların zerresi yok en azından İstanbul için. Çevremde Türk Telekom kullananlar İstanbul içi memnunlar bu sebeple başka da alternatif olmayınca Türk Telekom'a taşıma yapmayı düşünmeye başladım.

Hayırlısı olsun hocam

• Hocam son gun 8gb paket alip baska bi hatta hediye internet olarak yollasak yolladigimiz hat 1 ay kullanabilirmi gonderdigimiz neti

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlısı olsun hocam

Hayırlısı tabi. Bolca da reklam yapıyor bu Türk Telekom ama uzun süredir kullanmadığım için ne kadar doğru bilemiyorum. İsim değişiminden sonra bu reklamları son sürat attırdılar ve çekim kalitesinden memnun kalmazsanız paranız iade diyorlar. Tabi bunların çoğu reklamdan ibaret olabilir Vodafone'da reklamlarda her yerde full 4G diyor ama geçince öyle olmadığını deneyimlemiş oldum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

4g den sonra turk telekom un Çekim Gücü konusunda ilerleme kaydedeceğini düşünüyordum ancak hic de öyle olmadi, dayanamadım numaramı taşıdım... Kullanmadığım hat vardı avea da, benden habersiz sim kart çıkarıp satmışlar hem savcılığa verdim hem avea ya şikayet ettim tabi avea üstünü kapattı olayın... Kısaca ne çelik gücünde ne zihniyette bir değişiklik yok... Değişen tek şey isim... O değişimin de sebebinin ticari olduğunu düşünüyorum...

Nasıl üstünü kapattılar hocam yapanlar bulunamadı mı?

Bulduk ceza verdik dediler... Kimmiş diye sordum güvenlik sebebiyle söyleyemeyiz dediler... Bari ne ceza verdiniz onu söyleyin dedim gerekli ceza verilmiştir dediler... Cevaplar hep kaçamak...

Olay devam ederken btk dan şikayet ettim, cevap süresi bitmeye yakin aradılar, hattınizi eski sim kartınıza tanımlayalım ki inceleme suresi uzun olacak siz mağdur olmayın dediler ... Ben de ne kadar düşünceliler diye kabul ettim, hat eski sim e tanımlandı, pat btk dan bir cevap "incelemeler yapıldığında hat açıldığı sım kart ile kullanilmaktadir"... Adamlar sırf bunu diyebilmek için aramışlar... Vs vs vs... 3 4 ay uğraştım ama hicbir sonuç alamadım... En son kızdım yıllardır kullandığım 2 faturalı hattimi vodafone a taşıdım..

• Zamanında bu firmaları bedavadan biaz pahalı fiyatlarla kelepir olarak ihale ile alan YABANCI SAHİPLERİ duyumlara göre grup olarak zor durumdalar. Bazı gazetelerde hisselerinde olması gerekenden farklı bir durumdan bahsediliyor. Yİne devamında da devletin bu şirketlere el koymasından bahsediliyor. Zaten devletin resmi olarak geri alması için de 10 yılı kaldığı söyleniyor.

Gelelim 1 yılda değişenlere, ben de tt kullanıcısıyım maalesef ve yaptıkları birleşmeden sonra gerçekten iyi yönde atraksiyonlar beklerken günü kurtarma çabasında olduklarını görüyorum zamanında telsimin bitik altyapı ile nasıl ayakta kaldığına ve hala hizmet verdiğine şaşırdığımız gibi. Bana bırak 4.5 g yi 3 gyi 2g lazım konuşma ve basit internet için yok arkadaş o da yok. şebekeler full gösterir arayan ulaşamaz. ne telefonun çalar ne farklı bir durum olur. Görüşürken ses gitmez gelmez. hemen tt hat sahibi olduğun belli olur toplum içinde :) mesaj atarsın 2 saat önce epeyce km.lerce uzaktan mesaj attığın kişinin yanına gidersin mesaj attım gelmedi mi dersin yook der sen geri dönersin mesajın anca gider. İş yerimizde çekmiyor diye 10 kişi ayrı ayrı başvurduk 2-3 yıl önce yatırım yapmalarını bekliyoruz İstanbulun en güzide merkezi yerlerinden birinde. Daha yeni yeni tepeye bir yere seyyar baz istasyonu araç koymuşlar o da bazen sorun yapmaya devam ediyor. Zamanında beraberce istekte bulunduğumuz lise stajerlerimiz vardı. çocuklar pardon gençler üniversiteden mezun olacaklar :) Yazacak o kadar çok şey var ki! Slagon gibi olacak ama TT anlatılmaz yaşanır ancak!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.