Şimdi Ara

****1 yıl daha mı,yardım edin..****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    mühendislik istemiyorum. mf3 tende bir tek hemşirelik tutuyor.1 yıl daha hazırlansam pişman olur muyum,sene kaybım olmuş olacak.
    Hazırlanırsam dershane düşünmüyorum.Tek başıma ne kadar yükseltebilirm.OBPden 53 puan geldi, hemşirelik yazıp seneye bir daha girsem sınava kaç bin kadar geriye atar acaba?

• kendine güven sonuna kadar kardeşim hedefini belirle eğer 1yıl daha yapabileceksen kal derim
  • bi sene daha kas bence.
  • yorumlarınıza teşekkürler, etrafımdaki herkes seneye bunuda yapamazsan ne olacak deyip duruyor,korkutuyorlar biraz.. :)
    birde düz lise mezunuyum bunun olaylarda bi etkisi olur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKF -- 12 Temmuz 2013; 19:30:16 >
  • Bence istemediğin bir bölüm yazıp 53 puanına yazık etme. Seneye 26,5 gelir bu da nerden baksan 25-30 bin geri atar. Mühendislik istemiyorsan tekrar hazırlan.Nasılsa tecrübelisin test çözmeye ağırlık verirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eesti -- 12 Temmuz 2013; 19:51:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eesti

Bence istemediğin bir bölüm yazıp 53 puanına yazık etme. Seneye 26,5 gelir bu da nerden baksan 25-30 bin geri atar. Mühendislik istemiyorsan tekrar hazırlan.Nasılsa tecrübelisin test çözmeye ağırlık verirsin.

25-30k çokmuş ya. :) teşekkür ederim yorumunuz için.
  • Eğer seneye kalcaksan kesinlikle hemşireliğe falan girme.
    İlk 10kya girersen anca o puan düşme açığını kapatırsın ki bu da imkansız gibi birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Switch-

Eğer seneye kalcaksan kesinlikle hemşireliğe falan girme.
    İlk 10kya girersen anca o puan düşme açığını kapatırsın ki bu da imkansız gibi birşey.

anladım teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.