Şimdi Ara

#1 yıl ingilizce HAZIRLIK okuduktan sonra sınava tekrar girersek OBP DURUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
4.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    forumlarda bakındım ama bulamadım ,1 yıl ing. hazırlık okuyup gelsek sınava hazırlansak obp kırılıyor mu?
    ARANIZDA ÜNİVERSİTEYİ DONDURUP GELİP DE İSTEDİĞİ YERİ KAZANAN Bİ ARKADAŞ VAR MI BU ŞEKİLDE??
    CEVAPLARSANIZ SEVİNRİM ÇÜNKÜ İSTEDİĞİM ÜNİVERSİTEDE HEM İNGİLİZCE HEM DE TÜRKÇE PSİKOLOJİ AYRICA PDR TUTUYOR AMA BEN TEKRAR SINAVA GİRMEK İSTİYORUM YANİİ SADECE İNGİLİZCE İÇİN YAZICAM GİBİ Bİ ŞEY .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allforyou -- 8 Temmuz 2015; 3:52:31 >

• Allforyou A kullanıcısına yanıt
    Tercih yaptıgın an obpye by by de.Kırılır tabiki
  • HADİ YA...HAYIR BEN 1 YIL OKUMAYI DÜŞÜNÜYORUM SENİN DEDİĞİN DURUM KAZANIP GİTMEZSEK OLMUYOR MU?
    Tercih yaptın. Sonuçlar geldi 30 tercihten 1 tanesi bile tutar gelirse obp kırılır gelecek sene için diosn geldi ama kayıt yaptırmadım. Gene kırılır bu yuzden tercihlere dikkat edin diyor millet.
  • Peki 2. sınıfa geçtiğimizde hala obp kırık mı oluyor? Ya da üniversiteyi bitirdiğimizde :)
  • BEN ANLATAMADIM GALİBA BENİM BAHSETTİĞİM : TERCİH YAPICAM, OKULA GİDİCEM,1 YIL HAZIRLIK OKUYCAM OKULU DONDURUP TEKRAR HAZIRLANICAM O ZAMAN KIRILIP KIRILMADIĞINI MERAK EDİYORUM.
    YOKSA KAZANIP GİTMEZSEN VE SINAVA HAZIRLANIRSAN OBPNİN KIRILDIĞINI BİLİYORUM KIRILMAMA ŞARTI OLARAK 1 YIL BÖLÜMÜ OKUMAK GÖSTERİLİYO EN AZ... AMA BUNA HAZIRLIK DAHİL Mİ? YOKSA PSİKOLOJİ TÜRKÇE YA DA PDR TÜRKÇE YAZICAM...KRİTİK YANİ DURUMLAR :77
  • nereyeeserse N kullanıcısına yanıt
    hayır tercihden sonraki ilk sene sonraki senelerde yeniden kırılmadan geliyor obp. Hani bu yuzden duyarsınız etrafınızda 1 sene 2 sene okudu bıraktı diye. diğer seneler tam puan gelir obpden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 yıl sonra sınava girmek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OLMUYOR DİYE BİLİYORUM BÖLÜMÜ OKURSAN KESİN OLMUYOR DA..HAZIRLIK OKURSAN KESİLİYOR MU ACEP BİLMİYORUM..
  • AYNEN DUYDUM ÖYLE OKULU BIRAKANLARI AMA HAZIRLIKTAN SONRA BIRAKANI HİÇ DUYMADIIM...PEKİ ACABA NET BİLGİYİ NERDEN ÖĞRENEBİLİRİM?ÖSYM SİTESİNDE Bİ HALT BULAMADIM AÇIKÇASI...VE 2 SENEM BUNA BAĞLI TERCİHİM...
    Kardeşim bak gittin hazırlık okudun bitti o sene sınava girmedin daha sonraki sene girdin o zaman kırılmaz işte. yani sen bu sene hazırlık okursan ve 2016 ygs-lys girersen kırılır ancak 2017de kırılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lhaykol

Kardeşim bak gittin hazırlık okudun bitti o sene sınava girmedin daha sonraki sene girdin o zaman kırılmaz işte. yani sen bu sene hazırlık okursan ve 2016 ygs-lys girersen kırılır ancak 2017de kırılmaz.

Yani en az 2 sene okumak lazim degil mi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    HAYIR 1 SENE OKUMAK YETİYORMUŞ..
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle belki 2. seneyi dondurursunuz ama ilk sene giremezsin. girersen kırılır
  • Bu yil hazirlik okudun gectin. Bi dahaki yilda bolumunun 1.sinifina baslamak yerine lys ye hazirlandin obp en o sene kirilmaz. Bu konuda cok arastirma yaptim emin olabilirsjn

• quote:

Orijinalden alıntı: lhaykol

Aynen öyle belki 2. seneyi dondurursunuz ama ilk sene giremezsin. girersen kırılır

Anladım hocam saolun

• oyle yapacagina hazirlikta rahatlikla yillik 7000-8000 tl gideck o parayi alip ozel ogretmen icn kullannsan cok daha yararli olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de guzel olur ama 1 yil daha dilim olmadan bos beles gecer gibi geliyo..sanki zaman calinmis gibi...yani ben olaya artik kisa gunun kari olarak bakiyorum hem dil ogrenirim hem de universiteye bakarim belki begenirim ...bilmiyorum yani kafalar karisik...

eğer sadece kafa dinleme ve dil için gidiyorsan yani o bolumun devamını ggetirmiceksen gitme !
  • Yani sizce 2 yil ama ingilizce dili ve universite tercrubeli beklemek yerine...1 yil daha bodoslama ne olcagini bilmeden ve kazancsiz calismak mi:/ sonucta iyi yapabilirim ama gene 2 yil kaybim oluyor zaten hazirliga kalirsam...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.