Şimdi Ara

1 yıl önce aldığım aracım pert oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün önce aracıma park halindeyken vuruldu. honda civic (stop lambaları arkada birleşen kasa, yılını bilmiyorum) , saat daha 17.00 suları olmasına rağmen sarhoş 3 arkadaş kontrolü kaybediyorlar, benden önce bir ford focusa önden bindirip hem onu hem kendisini çevirdi, döne döne benim arabaya vurdu sonra takla attı, benim araç öndeki 2 araca vurdu. maltepe tekkar 36.000 tl hasar çekti aracıma. dolayısıyla perte çıktı. piyasaya göre fiyat verilir diyorlar ama 30-40 arası değişiyor piyasa. bi abim de üstünü verirler vs dedi.
    advanti jant ve lastik vardı onları söküp eskilerini taktım 1750 tl değerindeydi. amerikan parkları ve zenonu alamadım
    2011 kia ceed, 60 bin km, 90 bg, 1.6d. bu konuda bilgisi olan kişiler aydınlatırsa beni sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biliyorum hocam duydum o haberi, 1 günle kurtarmışım. vatandaş bu kadar mağdur edilmez ya. bi araba insanın varı yoğu. o parayı almak için mahkemelerde süründürülme ayıptır günahtır.

• yürürlüğe giren yeni trafik sigortası ve kasko şartlarında; alkollü sürücülerin sebep olduğu kazaların tüm tazminatlarını karşılar ancak bu bedelleri sigortalıya rücu etme hakkı elde etmiş oldular. şimdi bu kazada alkollü sürücünün kendi aracı + focus + kia + 2 araç daha tüm maddi hasarları toplanıp rücu edilecek.

konu sahibinin aracına gelince normal şartlarda araçtaki ilave donanım ve maddi değeri olan her türlü aksesuar kasko poliçesi yapılırken prim içine dahil edilir. sonradan da eklenebilir. primi salt aracın değer listesine göre ödediyseniz. değerli parçaları sökebilir veya eksperle anlaşabilirsiniz. eğer aracı karşı tarafın sigortasına satacaksanız da onların eksperiyle görüşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 3 Haziran 2015; 0:23:58 >
  • Öncelikle geçmiş olsun.

Alkollü yola çıkacak kadar düşüncesiz insanlar için güzel bir düzenleme oldu.

Bende alkol kullanıyorum lakin hayatta beş dakikalık yola bile çıkmam aracımla.

Biraz karşı tarafı düşünmek gerekiyor.Kısacası mağdur etmiyor hayat kurtarıyor bu düzenleme.

Sizin durumunuz ise ortalama bir fiyat vereceklerdir , fiyatı beğenmezseniz pazarlık edebilirsiniz. Sigorta acenteniz size yardımcı olacaktır bilgili olan kişi o çünkü bu durumda.Son fiyatı beğenmezseniz kendi bilir kişinizi tutabilirsiniz.
  • @mavipasa , @spacewolf
    teşekkürler. bir kaç yerde de okumuştum pazarlık yapıldığını. babamın kasko yaptırırken amerikan parkları/zenonları tanıttığını zannetmiyorum, muayeneden de geçmiyormuş zaten. jantları dün söktük, bugün tekrar gidip orj farları takıp zenonu alıcam. o zamab bana çıkarttıkları 36 bin tl hasar raporu bir şey ifade etmiyor, sigortanın kaç vereceğiyle bi bağlantısı yok yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihacikgoz

@mavipasa , @spacewolf
    teşekkürler. bir kaç yerde de okumuştum pazarlık yapıldığını. babamın kasko yaptırırken amerikan parkları/zenonları tanıttığını zannetmiyorum, muayeneden de geçmiyormuş zaten. jantları dün söktük, bugün tekrar gidip orj farları takıp zenonu alıcam. o zamab bana çıkarttıkları 36 bin tl hasar raporu bir şey ifade etmiyor, sigortanın kaç vereceğiyle bi bağlantısı yok yani?

Artık isterseniz pert aracınız sizde kalıyor ve aradaki farkı talep edebiliyorsunuz.Yaptırır satarım diyenler için mantıklı ama uğraşmaya değmez.

Bu yüzden aracınızın piyasa değeri neyse onu teklif edeceklerdir.
  • Nası yani ? Simdi alkollü şerefsizin biri gelip benim aracıma vuracak sonra karşı tarafın sigorta/kasko benim hasarımı karşılamayacak öyle mi ?

Ben cebimden ya da kaskomdan yaptırıp alkollü adamın peşinden mi koşacağım ?

Eğer böyleyse o alkollü kişileri oracıkta öldürür millet bu kadar saçma sapan iş olamaz ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Nası yani ? Simdi alkollü şerefsizin biri gelip benim aracıma vuracak sonra karşı tarafın sigorta/kasko benim hasarımı karşılamayacak öyle mi ?

Eğer böyleyse o alkollü kişileri oracıkta öldürür millet bu kadar saçma sapan iş olamaz ya.

yok hocam öyle bişey açıklamış arkadaş yukarıda doğrusunu panik yapmayın.
  • çok geçmiş olsun. olayın akıbetini yazarsanız bizim için de iyi olur. öğrenmiş oluruz. umarım sizi mağdur etmeyecek bir fiyat verirler.
  • quote:

Nası yani ? Simdi alkollü şerefsizin biri gelip benim aracıma vuracak sonra karşı tarafın sigorta/kasko benim hasarımı karşılamayacak öyle mi ?

Yok öyle bir şey kardeş , bilip bilmeden cevap yazıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: L&M

quote:

Yok öyle bir şey kardeş , bilip bilmeden cevap yazıyorlar

Korktum bir an bilmeyen yazmasin arkadas suraya ya.Insanlari yalan yanlis bilgilerle yonlendirmeyin.

oyle birsey olsa millet öldurur karsisinda ki alkollu insani.

• okuduğum kadarıyla ilk gelen fiyata da ikinci gelen fiyata da itiraz edip teklifi yükseltmek gerekiyormuş. ben güncelleyeceğim konuyu. fotoğraf ekleyecektim ama hata verdi site iki defa.
    o yasa muhabbetini de tam olarak bilmiyorum ben de. sonuçta her türlü mahkeme masraflarını da onlar ödeyecek ama zaman kaybı baya evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.