Şimdi Ara

1 yillik US PS Plus $35 - ~107TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.costco.ca/PlayStation-Plus-12-month-membership---Electronic-Code.product.100146149.html

Yukaridaki adrese girip Costco uzerinden satin alabilirsiniz... Fiyat olarak gozuken 45.99 Kanada dolari, o da yaklasik 107TL ediyor Garanti Bankasi'nin kuruyla... Costco'ya uye olmaniz gerekiyor ama uye olurken email adresinizi dogru verin ki dijital olarak gelecek olan kod elinize ulassin... Gelen kod US Store'da calisiyor...

Ben 5. denememde alabildim, ilk 4 denememde parayi cekebilmelerine ragmen (provizyonda gorebiliyorum) daha sonra siparisi iptal ettiler... En son denememde hem Shipping hem de Billing icin asagidaki adresi ve telefon numarasini kullandim;

693 Wonderland Rd N
    London, ON N6H 4L1
    (519) 474-5301

Yaklasik 1 hafta sonra PS plus fiyatlari artacak, ihtiyaci olanlar icin iyi fiyat bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 15 Eylül 2016; 19:18:04 >

• İyi de Endonezya da plus 85 90 tl zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normalde 50$ güzel fiyat us psn hesabı kullanıp da plusini direk o hesaba almak isteyenler için güzel onun dışında Endonezya psn sağolsun

• hagiosmann kullanıcısına yanıt
    endo psn'den alisveris yapilabiliyor mu hala ??

• 14 günlük ne güne duruyor yahu, yaşasın ölü seviciler!

• quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

endo psn'den alisveris yapilabiliyor mu hala ??

Hayır kod alıyoruz plus için

• Plus fiyatları Avrupa pazarında artmayacak
  • haber için teşekkürler aldım bir tane. şu anki plus'ımın 2-3 ayı var bunu hemen kullansak şu anki kalan sürenin üzerine ekleyecek değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 16 Eylül 2016; 23:38:10 >
  • 355GTS kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi hocam. Mevcut plus in kullanım süresi dolduğunda bu aldığınız plus in süresi başlar.

Bu arada ödemeyi nasıl yaptınız? Direk karttan parayı çekiyorlar mı?

Bir de adres kısmına sizde aynı yeri mi yazdınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheUnderTaker- -- 17 Eylül 2016; 8:37:13 >
  • 107 lira çok iyi fiyat. Hemen çekiyorum bir tane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 17 Eylül 2016; 10:22:10 >
  • Bende sipariş verdim arkadaşın verdiği adresi girdim henüz karttan çekilmedi haftasonu olduğundandır,en son onay kısmında hata verirse kart bilgilerini girdiğimiz kısmın hemen üzerinde costco müşteri bilgileri kutucukları (2 tane) otomatik dolduruyor onları boş bırakıp öyle devam edin.Arkadaşa da teşekkür ederim bilgilendirdiği için 70 lira kârdayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Aynen dediğiniz gibi hocam. Mevcut plus in kullanım süresi dolduğunda bu aldığınız plus in süresi başlar.

Bu arada ödemeyi nasıl yaptınız? Direk karttan parayı çekiyorlar mı?

Bir de adres kısmına sizde aynı yeri mi yazdınız?

ödeme teb kredi kartı. parayı direk çekiyorlar ama hala provizyonda gözüküyor kodu ise yarım saatte yolladılar.
    aynen adreste sıkıntı çıkmadı, çıkarsa kanada'da herhangi bir mağazanın adresini yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 17 Eylül 2016; 16:44:08 >
  • Bugun siparis verip de kodu alabilen oldu mu? Bana 12.30'da "Order Was Received" maili geldi sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baratheon7 -- 17 Eylül 2016; 20:31:02 >
  • baratheon7 B kullanıcısına yanıt
    Valla ben de bekliyorum hala.

• baratheon7 B kullanıcısına yanıt
    Bana da o mesaj geldi. Siteye girip order status kısmında ise "cancelled" yazıyor. Karşı taraf iptal etti sanırım alışverişi. Tekrar deneyeceğim bakalım.
  • Alamayacağız galiba bunlardan kodu iki kere iptal ettiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim order gecmisi soyle;

1 yillik US PS Plus $35 - ~107TL

5.ye kadar zorladim sansimi... Neye gore iptal edip neye gore onayladiklarini anlamadim, misal 1. ve 3. siparisleri onaylanip 2. siparisi iptal edilen de var...

Ilk 4 siparisim iptal olmasina ragmen halen acik provizyonda gozukuyor muhtemelen hafta ici iade olur...
  • quote:

siparişi verdikten hemen sonra iptal olanlar bankaları ile görüşsün büyük ihtimal şifresiz internet alışverişine kapalı kartları, intertet alışverişine açık olsa bile şifresize kapalı olabiliyor. bende akbank axess var aynı sorun oldu, bankayı aradım ve açtırdım 1 gün sonra tekrar deneyin dedi banka bakalım. yıllardır alışveriş yaptığım garanti bonusta sıkıntı yok. ama ilk defa alişveriş yapacağınız karttan amazon 2 3 tl çekiyor kontrol amaçlı çekemediği zamanda iptal ediyor.

ps4 pro amazon'dan temin etme konusuna atılan bir mesaj, alamayanların dikkatine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.