Şimdi Ara

10.000 tl ile yurtdışında dil okuluna gidilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar ben 2-3 aydır internette konuyla ilgili değişik hikayeler okumaktan yıldım bıktım açıkçana söyleyim vize ve uçak paramdan ayrı 10 bin tl param var ne kadar kalırım amerikada veya avrupada gideceğim yerin hem hareketli canlı bi yer olmasını hemde ucuz olmasını istiyorum gittiğim yerde cokta türk olmasını istemiyorum dil okulu hesabı takılıyım diyorum bi yardımcı olursanız sevinirim abiler ablalar help help help

• V8 motoru olan bir araba istiyorum ama az yaksın diyorsun. Hem eğlenceli hem ucuz böyle bir seçenek yok. Ayrıca dil okuluna gidersen bankada ciddi bir paran,kefilin olması lazım. Avustralya konsolosluğu bankada en az 70 bin tl görmek istiyor 1 senelik eğitim için. Ve süreyi yazmamışsın aslında 1 aylık dil okulu ayağına gidip Amerika'da gezilebilir. 1 aylık dil okulu ile hiçbir şey öğrenilmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TnesQuare kullanıcısına yanıt
    Şayet ingilizce öğreneceğim diyorsan ve eğer dil okuluna gideceksen bu para sana ancak ucu cuna yeter. Yalnız biraz sefil hayat yaşarsın söylim...
    İspanyolca, italyanca öğreneveksen yetmez.
    Al birkaç tişört ve jeans doğru Güney Afrika'ya. (Dikkat et Kestaneyi çizdirme)
    İş bulman biraz zor bu memlekette; ama ülke harika.

Johannesborg'ta kursa git derim.. ardından ülkede bol bol seyahat et. Ver elini Durban'a, Port Elizabeth, Capetown. Dön dolaş yani.. Ne kadar farklı insanla sohbet edersen o kadar iyi olur. Sakın ola ingilizce küçük hikayeler okumayı ihmal etme. Bütün yolculukları da Otostop çekerek yapmaya çalış.
    Ülkeye yazın da gitsen kışın da gitsek çok soğuk değil. Cennet gibi memleket cidden..

Aksi Taktir de İngiltere, Amerika için o para yetmez dostumm..

Diğer ülkelerde de adam akıllı ingilizce konuşulmuyor.. Parana da yazık olur geçen zamana da..

Harketli olsun dediğin için bence Capetown Harika..

• şuan ingilizce kursuna gidiyorum seviyem b2 ne kadar süre yeterli olur sonuçta bi alt yapım var
    Dostum ben çözüm önerisi istedim yardım yani senin gözünle bakarsam semt değiştiremem bu parayla dil eğitimi için bankada para istendiğini ilk defa senden duyuyorum avustralyayıda seçeneklerden çıkartırız olur biter
  • denizkarataş D kullanıcısına yanıt
    Dostum şimdi benim bildiğim bütün ülkeler bankada para görmek istiyor. Yurtdışına çıkmak o kadar kolay değil konsolosluk bankada para istiyor. En uygun malta olabilir senin için. Kaç aylık düşünüyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    malta türk dolu deniyo her yerde o kadar türkün olduğu yerde bişey öğrenilmez diye düşünüyorum burda ingilizce kursuna gidiyorum c1 seviyem c2 de kurs bitiyo zaten ne kadar bi süre yeterli olur bilemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En ucuz o olduğu için herkes oraya gidiyor. Kurslar haftalık olarak para alıyor. İrlanda'yada bakabilirsin. İngiltere pahalı olur sterlin var. Amerika şehre göre değişir. Uçak bileti falan pahalıdır. Hocam en önemlisi bankadaki para onu araştırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben ilk defa burda duydum para işini hiçbiyerde bahsedilmiyodu sonuçta turist olarak gitmiyorumki eğitim için gidenlerden istenmiyodur bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.