Bildirim
10.000 tl var.1999-2000 brodway mi tofaş mı almalıyım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bunların dışında başka marka arabada olabilir örneğin 99-00 model arası Hyundai accent GLS Yumurta kasa,Tipo 1,4-1,6 Motorlu araç tarzında bişeyde düşünebilisiniz ama sizin tercih yönünüze göre söyleyeyim.
Hangisi size daha hoş geliyorsa onu alabilirsiniz mesala benim hoşuma giden 98-2003 Arası doğanlar çok hoşuma gidiyor şahin almanıza değmez alacaksanız Doğan almanızı öneririm 1,6 SLX ie yada 1,6 SLX
Almanızdan birisi size faydalı olur.
Ama satarken zorlanırsınız onu söylemekle yarar var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Se_co
Bunların dışında başka marka arabada olabilir örneğin 99-00 model arası Hyundai accent GLS Yumurta kasa,Tipo 1,4-1,6 Motorlu araç tarzında bişeyde düşünebilisiniz ama sizin tercih yönünüze göre söyleyeyim.
Hangisi size daha hoş geliyorsa onu alabilirsiniz mesala benim hoşuma giden 98-2003 Arası doğanlar çok hoşuma gidiyor şahin almanıza değmez alacaksanız Doğan almanızı öneririm 1,6 SLX ie yada 1,6 SLX
Almanızdan birisi size faydalı olur.
Ama satarken zorlanırsınız onu söylemekle yarar var.
Bunu yazmak için girmiştim
hocam broadway değilde 95 yada 93 doğan slx alın yeşil varya süper araçlar
-
şahin doğan vs dense brodway ama 1.5 gls accent tavsiye ederim 98-99 model
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X