Şimdi Ara

10.000 tl var.1999-2000 brodway mi tofaş mı almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar araba lamak istiyorum fakat karar veremedim brodway mi yoksa dogan yada şahin mi almalıyım istanbuldayım parca ve yakıt konusunda uygun olmalı yardımcı olan arkadaşlar icin şimdiden teşekkürler.saygılar.

• Bunların dışında başka marka arabada olabilir örneğin 99-00 model arası Hyundai accent GLS Yumurta kasa,Tipo 1,4-1,6 Motorlu araç tarzında bişeyde düşünebilisiniz ama sizin tercih yönünüze göre söyleyeyim.

Hangisi size daha hoş geliyorsa onu alabilirsiniz mesala benim hoşuma giden 98-2003 Arası doğanlar çok hoşuma gidiyor şahin almanıza değmez alacaksanız Doğan almanızı öneririm 1,6 SLX ie yada 1,6 SLX
    Almanızdan birisi size faydalı olur.
    Ama satarken zorlanırsınız onu söylemekle yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Bunların dışında başka marka arabada olabilir örneğin 99-00 model arası Hyundai accent GLS Yumurta kasa,Tipo 1,4-1,6 Motorlu araç tarzında bişeyde düşünebilisiniz ama sizin tercih yönünüze göre söyleyeyim.

Hangisi size daha hoş geliyorsa onu alabilirsiniz mesala benim hoşuma giden 98-2003 Arası doğanlar çok hoşuma gidiyor şahin almanıza değmez alacaksanız Doğan almanızı öneririm 1,6 SLX ie yada 1,6 SLX
    Almanızdan birisi size faydalı olur.
    Ama satarken zorlanırsınız onu söylemekle yarar var.

Bunu yazmak için girmiştim
    hocam broadway değilde 95 yada 93 doğan slx alın yeşil varya süper araçlar

• şahin doğan vs dense brodway ama 1.5 gls accent tavsiye ederim 98-99 model
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.