Şimdi Ara

10*15 Kenarlık Fotoğraf Baskısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HPC5180 yazıcı ile elimde bulunan HP advanced photo paper kağıtlarına 10*15 kenarlıksız fotoğraf basıyorum ancak her zaman mutlaka fotoğrafları kırpıyor bunu engelleyemiyorum

bu konuda fikri olanlar yardım edebilir mi?

teşekkürler.

• Kullandığın yazılım ile alakalı bir sorun bu. Farklı yazılımlar ile fotoğraf basmayı deneyin, baskı almadan baskı ön izleme ile görüntüyü bir kontrol edin.
  • fotoğraflarınız aspect ratiosu kullandığınız kağıt ile uyumlu olmadığından oluyor, bunu program ile yaparsanız bu sefer de fotoğraflardaki insanlar şişman veya zayıf olacaktır.
  • yazılım meselesine gelince; photshop, kendi yazıcımın programı, windows'un programı gibi farklı programlarla önizlemeli olarak alıyorum, önizlemede kağıdın boyutuna göre kenarlıksız olarak ayarlıyorum. önizlemede doğru fakat çıktıda yanlış oluyor. aspect ratio oranına gelince 10*15 kağıt 1.5/1 olarak algılanırsa çektiğim fotoğrafları da bu fotmatta çekiyorum. ona rağmen bu sorunu çözemedim. ancak aynı kağıda kenarlıklı çıktı istediğim zaman fotoğraf tam olarak oturuyor. ama malum birkaç mm içeriden başlıyor.(kenarlık)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.