Bildirim
10*15 Kenarlık Fotoğraf Baskısı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kullandığın yazılım ile alakalı bir sorun bu. Farklı yazılımlar ile fotoğraf basmayı deneyin, baskı almadan baskı ön izleme ile görüntüyü bir kontrol edin. -
fotoğraflarınız aspect ratiosu kullandığınız kağıt ile uyumlu olmadığından oluyor, bunu program ile yaparsanız bu sefer de fotoğraflardaki insanlar şişman veya zayıf olacaktır. -
yazılım meselesine gelince; photshop, kendi yazıcımın programı, windows'un programı gibi farklı programlarla önizlemeli olarak alıyorum, önizlemede kağıdın boyutuna göre kenarlıksız olarak ayarlıyorum. önizlemede doğru fakat çıktıda yanlış oluyor. aspect ratio oranına gelince 10*15 kağıt 1.5/1 olarak algılanırsa çektiğim fotoğrafları da bu fotmatta çekiyorum. ona rağmen bu sorunu çözemedim. ancak aynı kağıda kenarlıklı çıktı istediğim zaman fotoğraf tam olarak oturuyor. ama malum birkaç mm içeriden başlıyor.(kenarlık)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X