Kısmetae evleneceğim, yeni ev kuruyorum. TV bütçem 10-15k arası. Ne önerirsiniz?
OLED olarak LG’nin 55’’ tvlerine bütçem yetiyor B9 / C9 ve CX. Ancak OLED konusundaki şikayetler beni biraz düşündürüyor. Aynı zamanda ekran boyu olarak alternatiflerinin gerisinde kalıyor.
B9 - 9.5bin TL C9 - 11bin TL CX - 13.5bin TL
QLED olarak Samsung’un 65’’ inch Q80T modeli gözüme çarpıyor. Bu alternatife yakınım. Bir OLED olmasa da, QLED’de iyi bir teknoloji. Aynı zamanda Ambient Modu var. Güzel bir opsiyon. Tabi bu ürünlerde de ışık sızması gibi bir problem olduğundan bahsediliyor. Biraz kafa karıştırıcı.
Başka bir alternatif olarak; 75 inch LG Nanocell TV’ler. Bunlar da LG’nin QLED’ine rakip olarak sürdüğü modeller olarak biliyorum. Bu da güzel bir alternatif ama bazı sıkıntılar yaşayanlar var.
LG 75SM8610 - 13.5bin TL
Son olarakta şu an fiyatı 14.5bin TL ye düşen Samsung 82RU8000 modeli var. Standart bir tv ancak boyutu harika. Fiyatı, 82’’ bir led tv’ye göre inanılmaz iyi. Yanlış hatırlamıyorsam 100Hz bir tv. Bu da ekstra bir artısı.
Samsung 82RU8000 - 14.5bin TL
benim aklımdaki modeller bunlar. Bunların haricinde 10-15bin TL arası bana tavsiye edebileceğiniz bir tv var mı?
Şimdiden teşekkürler.
Samsung 65q95t
Bütçeni Bi tık daha arttırarak bu tv yi almalısın
Şuan 19.000tl ye bulunabiliyor ama indirim kovalayarak ama bütçe arttırarak al!
Oled kadar başarılı bir görüntüsü var üstelik burn sıkıntısı yok
Dizaynı kumandası parlaklığı... Evladiyelik cihaz
Ben de yeni nesil konsollar için 55" bir TV bakıyorum ve uzun araştırmalarım, incelemelerim sonucunda şuan alınabilecek en iyi tv nin bu olduğu kanısına vardım
Q80t'de ışık sızması olmaz çünkü fald tv.. 82 inç tv'ye izleme mesafen yetiyorsa bence ru8000 o fiyata çok çok iyi ve dediğin gibi 100hz.. Bu arada 82 inç bakabildiğine göre mesafen var ve bu sebeple 55 inç seni kesmez.. En kötü 65Q80t almalısın.. Q95t bu işin zirvesi ama fiyat farkı fazla 👍
kratostol
kullanıcısına yanıt
öneri için çık teşekkürler, gün içinde bakacağım ama 19k’ya çıkamam sanırım. Yine de detaylıca bakacağım. Belki TV beni ikna eder.
drangela61D
kullanıcısına yanıt
Yorum için teşekkürler yerim var evet. o yüzden 75 ve 82’ye de kayıyorum. 82RU8000 > 65Q80T diyorsunuz yani. Değerlendireceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: donmakaveli
Yorum için teşekkürler yerim var evet. o yüzden 75 ve 82’ye de kayıyorum. 82RU8000 > 65Q80T diyorsunuz yani. Değerlendireceğim.
CX - 13.5bin TL
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme