Şimdi Ara

10 Ay sonra bilgisayarımı açamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar dün askerden ve bilgisayarımı kurdum bilgisayarı bir türlü açamadım. Bilgisayara elektirik geliyoru 4 saniye kasa çalışıp sonra kendini resetliyor ne yapma gerekir acil yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.Hayırlı cumalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: KamilB™

Selamun aleyküm arkadaşlar dün askerden ve bilgisayarımı kurdum bilgisayarı bir türlü açamadım. Bilgisayara elektirik geliyoru 4 saniye kasa çalışıp sonra kendini resetliyor ne yapma gerekir acil yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.Hayırlı cumalar.

güç kaynağında sorun olabilir.
    oraya geçmeden önce ramlerin yerini değiştirmeyi deneyin
  • Hoşgeldiniz. Öncelikle bilgisayarınızın tozunun alın. Ramlerin pinini silgi ile silin. Kolay gelsin.
  • Temizliğe geçiyorum arkadaşlar ram lerinde yerini değiştirincem. Açılır açılmaz bilgilendiririm ellerinize sağlık.Bu arada hoşbulduk :)
  • Arkadaşlar bilgisayara çok sağlam temizlik yaptım yine aynı şekilde kasa açılıyor 4 saniye sürmeden kapanıyor. :(
  • Arkadaşlar Bios pilini çıkardım sonra Ramları tek tek yerini değiştirerek teker teker takdım sonra bilgisayar açıldı :) İlk açılırken ekrana bişey geldi ama anlamadım F1 F2 ye basmam gerekdiğini söylüyodu şimdide pc şifresini kırmam gerekiyo :) bulamıyorum çok sağolun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.