Selamun aleyküm arkadaşlar dün askerden ve bilgisayarımı kurdum bilgisayarı bir türlü açamadım. Bilgisayara elektirik geliyoru 4 saniye kasa çalışıp sonra kendini resetliyor ne yapma gerekir acil yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.Hayırlı cumalar.
quote:
Orijinalden alıntı: KamilB™
Selamun aleyküm arkadaşlar dün askerden ve bilgisayarımı kurdum bilgisayarı bir türlü açamadım. Bilgisayara elektirik geliyoru 4 saniye kasa çalışıp sonra kendini resetliyor ne yapma gerekir acil yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.Hayırlı cumalar.
güç kaynağında sorun olabilir. oraya geçmeden önce ramlerin yerini değiştirmeyi deneyin
Hoşgeldiniz. Öncelikle bilgisayarınızın tozunun alın. Ramlerin pinini silgi ile silin. Kolay gelsin.
Temizliğe geçiyorum arkadaşlar ram lerinde yerini değiştirincem. Açılır açılmaz bilgilendiririm ellerinize sağlık.Bu arada hoşbulduk :)
Arkadaşlar bilgisayara çok sağlam temizlik yaptım yine aynı şekilde kasa açılıyor 4 saniye sürmeden kapanıyor. :(
Arkadaşlar Bios pilini çıkardım sonra Ramları tek tek yerini değiştirerek teker teker takdım sonra bilgisayar açıldı :) İlk açılırken ekrana bişey geldi ama anlamadım F1 F2 ye basmam gerekdiğini söylüyodu şimdide pc şifresini kırmam gerekiyo :) bulamıyorum çok sağolun :)