Şimdi Ara

bilgisayar açıldıktan 4-5 dk sonra mavi ekran verip kapanıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Masaüstü bilgisayarım 4-5 dk sonra mavi ekran hatası verip kendiğinden kapanıyor. Tekrar açılırken normal başlat, başlangıç onarmayı aç falan diyo da ikisini de yaptım nafile. 1 saat kadar önce başladı bu sorun. Mavi ekranın en altında phisical bişey bişey damping yüzde 1den yüzde 100e geliyo ve öyle kapanıyo. Diğer açılışta da blue screen error diye windows bana bilgilendirme sunuyo çözüm aramam için ama o da bi işe yaramadı. Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayarı 2007de almıştık.
    Windows 7 yüklü.
    Artık görüntü hiç gelmiyor. Yani power tuşna basıyom ekrana görüntü gelmiyo. Acaba ekran kartı mı arızalandı. Ati radeon 5750 vardı. Güç kaynağım max 400 wattlıktı ekran kartım bı değeri aşıyodu ama 2 yıldır sorun çıkmamıştı. Acaba bundan mı oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: nty35

Bilgisayarı 2007de almıştık.
    Windows 7 yüklü.
    Artık görüntü hiç gelmiyor. Yani power tuşna basıyom ekrana görüntü gelmiyo. Acaba ekran kartı mı arızalandı. Ati radeon 5750 vardı. Güç kaynağım max 400 wattlıktı ekran kartım bı değeri aşıyodu ama 2 yıldır sorun çıkmamıştı. Acaba bundan mı oldu

mavi ekran hata kodunu yazarmısın
    Örnek:0x000000e gibi...
  • Artık hiç görüntü gelmiyo ekrana. Hani o bios ekranı dahi gelmiyo.sadece kasadan çalışma sesi geliyo.

• 2 yıldır kullanıyorsan watla alakası yoktur.bence o mavi ekranlarda kurcalamadan direk format at kurtul dicem ekranda gelmiyormuş kolay gelsin.yazılımsal bi hata değilse format da işe yaramaz ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chmecl -- 25 Ekim 2012; 0:44:24 >
  • Görüntü gelmemesinşn nedeni ne acaba onu bi bulsam

• daha önce arkadaşımın başına gelmişti ramleri yerini değiştirmiştik sorun düzelmişti slotların yerini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slotların yerini değiştirdim ve kasanın içinde bi kaç şey daha kurcaladım. görüntü geldi. sağolasın azrail hocam sistem başlangıç onarma yapmadan açılmyo deniyorum bakalım bişeyler
  • şimdilik düzeldi gibi
  • sistem onarma çıkıyosada artık sorun yazılımsal kalmıştır bence bi format tamamdır :) iyi bayramlar
  • windows 7 korsandı bende. o da patlamış dün, 2010'dan beri kullanıyodum halbuki. sorun halloldu gibi artık. windows 8 çıkınca atarım formatı. yardımlarınız için teşekkürler, size de iyi bayramlar
  • arkadaşım mavi ekran sorunu genel olarak hardware hatalardan olur ki senin dediğini anladığım kadarıyla da sorunun senin ramlerde ramleri tek tek dene slotlarına dikkat et dişlerine zarar verme anakart dan olursun yinisi gerekir ram de sorun var dediğim gibi donanımsal bir sorun senin sorunun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.