Şimdi Ara

Casper laptopum açtıktan 30 saniye sonra kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, casper laptopum var 2. El olarak aldım, dün kullandığımda açtıktan 20-30dk sonra kapanıyordu bugün ise açtıktan 30 saniye sonra kapanmaya başladı ve hiç bir şey yapamıyorum, bilgisayarın bataryası bitik ve ısınma sorunu vardı önceden ısınıp kapanıyordu, sizce sorun nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aldıgınız yere geri verme imkanınız var ise iade edin..

Termal macunun yenilenmesi gerek anladıgım kadarı macunu kurumustur buyuk ıhtımal fazla ısınmadan kendını kapatıyordur

• iade sansınız yok ise aşagıda verdigim linkteki vıdeodaki model ise notebook termal macunu degıstırmenız kolay . bunun yanında fanınız arızalı ise oda size ekbir masraf cıkaracaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuhuku -- 15 Aralık 2020; 21:5:45 >
  • video biraz izledıkten sonra abimiz gibi musluk altında yıkamayınız. fanı acıp fırcalamanız ve nemlı bezle silmenız kafi. macun surerkenke bılgısayarcılarda sırınga ıcınde satılan termal macunlar var 6 ay once 5 tl almıstım gayet ucuz fiyatları. sürerken mercımek kadar bır damlacık bırakmanız kafidir ortasına yaymanıza gerek yok. sonra uzerıne sogutma bakır cubugu denk getırıp kapatırsınız.

masrafınız 5-10 tl olur en fazla

• Fan bağlantısını da kontrol edin . Laptoplar genelde ısı yüzünden kapanirlar muhtemelen sende ki sorun da bu yüzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.