Şimdi Ara

10 bin TL ile risksiz günde 100 TL nasıl kazanırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlük harçlığımı çıkarabileceğim risk olmayan max. 1 saatimi ayırarak yapabileceğim günde 50-100 TL kazanabileceğim bir sektör var mı?

• var ama buraya yazmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• Yok kardeşim öyle bir iş. Var ise de sürekliliği yok. Öyle birsey olsa çeker herkes kredi, 100k çekse 1.000k cepte.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -s-laughter kullanıcısına yanıt

Borsadan aylık %10 kar veren işlem yapmayı düşünüyorum aylık bana 1000 lira da yeter. 200 lira civarı yanlış hesaplamadıysam komisyon 800 TL bana kalır. hergün kahvede 10 lira hesap ödesem 1 paket sigara içsem 50 lira. 1500 lira. Harçlığım tam çıkmıyor.

• borsaya gireceksen risk her zaman var. böyle kolay ve zararlı işlere düşmektense, ticarete atılmanı tavsiye ederim. en azından ticaret dili öğrenirsin ve zarar oranın düşük olur. paranı kaybetmezsin, çünkü elinde mallar mevcut.

10 bin TL hazır naktin var sanırım. yarısını sermaye göstererek başlayabilirsin. rastgele bir ürüne dalma, ürününü iyi seç.

borsa işleri bana göre artık yalan dolan. eskiden iyi kazandırıyordu o da 1000 kişiden belki 1 ine.

• Risk almadan kazanılıyorsa bende yapayım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 lira ile ne yapılır ?
    14 yıl önce açıldı
    100 bin TL ye saat önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öyle saçma şey mi olur ya? Yok öyle bir dünya. Risk alarak anca olur. O da bir kazanırsın iki kazanırsın 3 te patlarsın.

• cok az yatirimla metin2 pvp serverlarda saatlik 50-100tl çok rahat kazanabilirsin de oyunu bilmek lazim tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graviton G -- 4 Nisan 2023; 18:59:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.