Şimdi Ara

10 dakika için tesisatçının 2 bin tl alması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde suç kaçağı var diye tesisatçı çağırdık, kulaklık takıp bir şeyler dinledi, sızıntı yok dedi gitti. adamın gelip gitmesi 10 dakikadan fazla sürmedi ve 2 bin tl aldı.

Cidden boşa okuyoruz. Hele kötü sıralama yapanlar okuyayım diye diretmesin, bulun bi usta yanında çıraklık yapın, kendi yerini açınca geliriniz min 200k olacaktır.

• semte göre fiyat çektiklerinden normal ne yazık ki, hele o işlere yabancı olduğunuzu anlarsa geçmiş olsun

• yutupta her şeyin çözümü var eve hala tesisatçı mı çağırıyon

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Para tesisatta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eee su kaçaği gercegi nasil bertaraf edildi, artik sizinti olmadığına nasıl ikna oldunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bazen boşuna okuyormusuz diyorum ya.Arkadas kesinlikle haklı.Gecen arkadaşın evinde koltuklarının kenarı hafif çıkmış adam gelip 15dakikada yapmış istediği ücret 2000 TL zar zor pazarlikla 1500e yapmış mırın kırın etmiş.Hesapladim bu adam hiç yoktan günde 10tane böyle iş yapsa aylığı 500.000civarina denk gelir.Bu arada sanayideki motor ,elektrik ustalarından ya da Air cilerden bahsetmiyorum bile onlarin kazandığı ücretler bizim gibi sınavlardan başka bir şeyle ugrasmayan kişiler için dudak uçuklatici seviyelerde.Bizim gibi garibanlarda 4_5_6 yıl okuyarak ömrünü verip acaba 70_80 bin alabilecekmiyiz diye düşünüyoruz hayat acımasız malesef emeğimizin karsiligini alamayacagiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.