asıl bu ne böle ke den kalma bi resim sana al ve bu itemler hala var ne yazık ki ..
Bi ara forumda birisi satıyordu +10 priest shell kolluk dd45.
Bu resim kaçıncı kere verildi acaba
Bu resimin ps olup olmadığını bilemem ama bunun gibi itemler yıllardır kullanılıyor. Aksini iddia edenler bu oyunu hala anlayamamış derim ben ! Daha neler var neler.
Mesela hiç hem dagger defanse hemde healt bonus basılı + 9 rogue shell gördünüz mü hemde 3 parça ? veya böyle birşey oyunda var mı ? Tabiki yok ama ben bu charı ile nasıl pk yapıldığını 1 gece boyunca izledim.
Yeterince para verildiğinde imkansız diye birşey yoktur !
gerçek...
bilmeden konuşanlar kaç yıldır oyunu oynadıklarını belli ediyolar..
ps değil 1 kere bu itemler eskiden kalma itemlerdi fakat bazıları silinmişti bundan bu kadar azdı
quote:
Orjinalden alıntı: Haplo
PS'den anlamayanlar yorum yapmasınlar.
son resimdeki kafalık xigenonda birinde vardı ama clanından birisi adamı gm e ispiyonlayınca gm itemi silmişti
quote:
Orjinalden alıntı: Aville
Bu resimin ps olup olmadığını bilemem ama bunun gibi itemler yıllardır kullanılıyor. Aksini iddia edenler bu oyunu hala anlayamamış derim ben ! Daha neler var neler.
Mesela hiç hem dagger defanse hemde healt bonus basılı + 9 rogue shell gördünüz mü hemde 3 parça ? veya böyle birşey oyunda var mı ? Tabiki yok ama ben bu charı ile nasıl pk yapıldığını 1 gece boyunca izledim.
Yeterince para verildiğinde imkansız diye birşey yoktur !
Efet yeterince para verdiğinizde ke zamanında bole itemleriniz olabiliyodu die hatırlıorum bende..
O item malesef gerçek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme