< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
10 GB / 140 TL ~ 30 GB / 227 TL TURKCELL EFSANE YENİDEN KAMPANYASI (11-17 EKiM) (2. sayfa)
-
-
yazim guncelleme ile ilgi olabilir ben vodafonede 25 gb pass paketler sinirsiz 3000 dk her yone bodafone sinirsiz 106 tl kullaniyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 11 Ekim 2023; 9:32:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnternet sitesindeki Super paketler sanırım bu konudaki ürünler.
Fiyatlar ve kotalar aynı.
www.turkcell.com.trTurkcell’li Olmak İsteyenlere Özelhttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri?place=menu -
Arkadaşlar turkcell müşteri hizmetleri ile görüştüm. 90 gün kuralı yeni hatlar için geçerliymiş.
Gidiş geliş yapabilirsiniz başka hatta dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih -- 11 Ekim 2023; 9:44:56 >
turk telekomda gidip gelmede faturaliya geciste 50 tl aliyordu turkcell bilmiyorum
en ucuz 8 gb paket kaç lira ?
-
Arkadaşlar Bilale anlatır gibi anlatsanız çok sevinirim.Vodafonedayım ve iş yerinde çekmiyor mecbur turkcele geçeceğim.şubatta paket bitiyor ama yakıp geçerim fiyat çok iyi.Gerçi platinum bol star 40 da iyiymiş.Ayda 20 gb rahat kullanıyorum ve beleş çıkarsa miktar artıyor
-
Dostlar bu bol Star için önce Turkcell'li sonra da faturasız olup geçmek gerekli doğru mu anladım? Turk Telekom kullanıyorum bugun karar vermem gerekli Enfes Prime 30 teklifi geldi 197 TL. Sizce ne yapmalıyım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 gün önce turkcelle geçiş işlemi başlattım bende şansa bakar mısınız ya
-
Telekomda tahhütüm bitmişti. Dün aradım 20gb, 1000 dk için 180 tl ile devam et dediler. Birde Enfes Prime önerdiler o da 25+5gb 198 tl idi. Bende blöfü ilerletip faturasıza taşıyın dedim adamlar yemedi çat diye kapattılar hattımı dünden beridir şebeke yok bildiğini ortada kaldım.
Ben bu fiyatlara alışamadım, 70-80 lira ödediğim pakete el mecbur 230 lira ödeyeceğiz anlaşılan. Daha iyi bir paket yoksa 30 gb tarifesine geçmeyi düşünüyorum telekoma göre nasıl bir karar vermeliyim sizce, şu an vatansız gibiyim :)
-
bu daha uygun lakin başka operatörden turkcell hazır kart'a ücretsiz geçebiliyor muyuz? eskiden geçebiliyorduk ama şu anda en ucuz hazır kart'ı 128 tl olarak gördüm internet sitesinde.
-
200 tl'ye prime 30 iyiymiş.
benim sözleşme aralıkta bitiyor. prime 20 için aylık 160 tl ödüyorum.
aynı tarifenin devamı için 266 tl istediler kabul etmedim.
-
Turkcellde herhangi bir faturalı tarifede fatura durdurma özelliği yapılabiliyor mu ?
gidip gelin dediğiniz tarifeler taahhütsüz tarifeler mi? 1-2 ay kadar önce telekom dijital prime 30 a geçtim? geri dönüş tuzlu mu olur?
-
Turkcell çekim gücü eskisi gibi mi? KYK yurdunda kalıyorum yoğunluk ve yetersiz baz istasyonu kaynaklı muhtemelen her operatör aynı olacak. Ben de madem öyle 1500 DK, fazla 10 GB, iyi kötü prime avantajları, şebeke içi sınırsız vs. ve 30 TL ucuz diye Enfes 30 kabul edeceğim mecburen.
Zaten başka operatördeki hattını kullanacaksan başka operatördeki hattını Turkcell`e taşıyacaksan hiç bir ücret yok,masraf yok. Sadece yeni operatörde seçtiğin paketin tarifenin ücretini ödersin.
Yeni sıfır numara yeni hat alacaksan 380 TL`den başlıyor,500 TL`ye kadar çıkıyor fiyatlar.
Enfes Prime Limitsiz Sosyal + 40 GB faturasıza geçiş birimine bağlanırsan oradan 253 TL:`ye taahhüt yapıyorlar. Normal müşteri hizmetleri teklifleri kazık. Faturasıza geçireceğim hattı deyip faturasıza geçiş birimine bağlanın direk,normal müşteri hizmetleri ile hiç konuşmayın.
Faturasıza geçiş biriminde Enfes Prime tarifeler daha uyguna veriliyor. Siz söyleyin bağlanınca,Enfes Prime bana kaça oluyor diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 12 Ekim 2023; 18:43:27 >
Aklımızda bulunsun, bu aralar gerekebilir.
-
Hocam 250 fazla oluyor ama sınırsız sosyal de iyi imiş. Enfes 30 197 demişlerdi bunu bir de faturasız biriminde sorayım bakalım ne olacak.
30GB pakete geçecekler Platinum 40GB’a geçsinler 20+20gb sosyal medya veriyor 250 liraya.
Bunda 20gb+10gb sosyal medya. Platinium ayrıcalığı elde edersiniz birde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X