Şimdi Ara

10$ ımı aldım. Paranızı Kesinlikle Ödüyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
12.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar advertisingcentral.biz den ödeme aldığımı yazmıştım geçen gün ama bazı arkadaşlar ondan ödeme alamadıklarını söylediler . ve ödeme aldığım diğer bir siteyi söylemek istedim . araştırdım bu site gerçekten herkese ödeme yapıyor . kendi sitesinde bile gösteriyo ödemeleri altta payment yazısına tıklayınca.. gerçekten süper bir site tıklama başına 0.01 advertisingcentral den daha düşük olsada ödeme almak bu sitede %10000 kesinlikle söylüyorum. çünkü bugün gündüz aldım ödemeyi .. sonra internette araştırdım gerçekten bu siteyle alakalı bir şikayet yok.

10$ ımı aldım. Paranızı Kesinlikle Ödüyorlar

linklere surf ads kısmından tıklıyorsunuz . ardından üstteki saniyeler geri doğru sayıyor. süre dolunca yeşil bir işaret çıkıyor yanında . o işaret çıktığı zaman diğer linke tıklayabilirsiniz. hiç bir zorluk yok.

my stats bölümünden de kaç paranız olduğuna bakabilirsiniz .

10 $ olduğu zaman ödeme yapıyor paypal ve e gold destekliyor. ödemeler kesinlikle geliyor bu sitede ..

isteyen parayla premium üye olur daha çok kazanır.

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN!!

sorularınızı buraya yazabilirsiniz . zaten çok basit bir site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku159 -- 30 Ağustos 2007; 10:34:20 >

• az reklam var ama bunda
  • evet bunda az reklam var ama kesinlikle ödeme yapıyolar . önceki verdiğim sitede parayı alamayan arkadaşlar olmuş. ama bu sitede öyle bi sorun yok . zaten 50 $ değil advertisingcentral gibi değil .bunda 10$ minimum ödeme bugüne kadar 2. ödeme aldığım site bu . başka sitelerden de alırsam ilerde onları da koyarım.
  • bunda premium almak çok da avantajlı durmuo dikkat ettin mi?
  • bunu da deneyeyim. ama gerçekten az reklam var. aslında burada kar önerdiğin kişilerin tıklamasından kazanılıyor.
  • evet bu sitede önerdiğin kişilerinden %100 kazanıyorsun . bende o yüzden öneriyorum bir de birisinin önerdiği linkten üye olunca 0$ dan başlamıyo bi bonusla başlıyosunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geç kaldın ben verdim önce linki
  • biliom
  • evet bugün bi arkadaşım daha ödeme aldı bux.to dan kendisini reelden tanıyorum .. herkese tavsiye ederim artık bu siteyle uğraşıcam bi tek
  • bu siteden menmunmusunuz pek yorum yok bu konuda
  • dostum parayı paypal dan nasıl çekiosun.adamların tr ile anlaşmaları yokki
  • ben personal aldım ama diğeri olacaksa onuda alırız.
  • vallahi bende personal aldım ve bi sorun olmadı 10$ yattı işte . internetten harcıyoruz parayı başka yapcak bişey yok zaten gerçekte 10$ için uğraşmaz insan bu kadar :P
  • 10 doları alacağına 16,98 dolar yap 15 tane uye satın al
    daha mantıklı değilmi.10 dolar 3 paket sigara parası.beklesin sitede noolcak.
  • evet 15 üyeyle günde 0.75 $ kazanabilirsin . senin dediğinde mantıklı
  • 15 "aktif" üye ile kazanabilirsiniz o parayı. Garantisi var mı alacağınız üyelerin tamamının aktif olacağının?
  • Üye getirerek para kazandıran sistemlerden uzak durun derim şimdiye kadar böyle sistemlerin %90'ı dolandırı çıktı geri kalanlarda battı.
  • evet dediğinde haklısın ama bu site için geçerli değil . istersen alt tarafta payments yazan bölümden yapılan ödemelerin screenshootlarını görebilirsin ..
  • arkadaşlar az önce baktım ki bir ödeme daha aldım 10$ lık bux.to dan. artık bu siteye %100 güveniyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.