Şimdi Ara

+10 item basımı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zamandır upgrade işleri ile ugrasıyorum.bir cok +9 item bastım...3 adette şimdiye kadar +14 iron impack +15 iron impack +15 ms bastım...+16 +17 denelerimrimde hep patladılar..ama acemice hep davrandım..direk avnile koydum...ve yandılar...biraz profosyonelce +gitsem baya item basssam +14 +15 ten sonra...+21 e vurabilirmiyim??

• +21 aresde diesde var diye biliyorum
  • bence şanşını çok zorlama derim :)
  • 21 yapmadan ii bir silah bu oyunu bırakmıyacam sanırım.hastalık oldu bende...
  • seni uzun bi süreç bekliyor ozaman ustad :)
  • 1 aya ins hedefine ulasırım...yaptıgım updleri +9 dan sonra burda paylaşacam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremx

1 aya ins hedefine ulasırım...yaptıgım updleri +9 dan sonra burda paylaşacam...

merakla bekliyorum bol şanslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmez +21 yapman imkansız
  • +14 15 e rahatlıkla erişebiliyorum sonrası gelmiyor.+14 ten itibaren item yakarak gitcem bakalım...

http://www.youtube.com/watch?v=rqTdR1ynIdE

su ana kadar yaptıgım upgredler..ssleri..avnil ile birlikte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremx -- 27 Ağustos 2011; 20:48:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpingen111

+21 aresde diesde var diye biliyorum

Kr da bile var epsi yazma item
  • valla bern da adoğru düzgün +8 bile basamıyorum +9 bana hayal biri öğretse denerim de tekiği bilmiyorum nasıl basacaz..?
  • +8 bir item su anda piyasada 50 ytl shard iron impack ..vs... alıyorum.rebit sistemi ile sadece +6 tane upgrade yapiyorum +11 oluyor.hiçte zorlanmıyorum basarken..cok nadir..yanıyor...+9 +10 da..+11 den sonra +14 +15 1 gün içerinde geciriyorum ama..gerisi gelmiyor işte..gelecek hafta deniyecem yeniden bakalım...+14 ten sonra yavas yavas 21 e gitcem...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.