Bildirim
10 Kg dumbell ve boy
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görende halter kaldırıyo sanacak... -
sanırsın 200 kilo -
quote:
Orijinalden alıntı: Alien Walker
Görende halter kaldırıyo sanacak...
+1 -
Benim tavsiyem, Şınav mekik ile götürmen.. İleride boyun 1.78 de takılırsa , anlarsın
10 kilo mu ?Sen ne yaptın öyle kesin boyun 5-10 cm kısalır ...
İyiki dalga geçmeyin dedim abi tavsiyesi alıyım diye geldim şuraya yaptığınıza bakın
Olabildiğince havaya kaldırma ağırlıkları. Uzama çağında olduğun için gelişimini yavaşlatabilir. Klasik dumbell hareketini öneririm , aşağı indir sonra kaldır.
quote:
Orijinalden alıntı: Muhammet
Benim tavsiyem, Şınav mekik ile götürmen.. İleride boyun 1.78 de takılırsa , anlarsın
Mekik,şınavın da ufak bir etkisi oluyor tabi de dumbellda kollara yüklenildiği için kaslar da dışarıdan müdahale var deyip büyümeyi yavaşlatıyor.
Aile bireylerinin boyları nedir? 1.78 kısa değil.
Konuya gelecek olursak bana kalırsa bırak bu yaşta çalışmayı. -
quote:
Orijinalden alıntı: WetDream
quote:
Orijinalden alıntı: Muhammet
Mekik,şınavın da ufak bir etkisi oluyor tabi de dumbellda kollara yüklenildiği için kaslar da dışarıdan müdahale var deyip büyümeyi yavaşlatıyor.
Aile bireylerinin boyları nedir? 1.78 kısa değil.
Konuya gelecek olursak bana kalırsa bırak bu yaşta çalışmayı.
Babam 1.83 annemi bilmiyorum 1.70 falan
Yasım 15 boy 1.87 10 kg dumbellarla calısıyorum uzuyorum hala bır sey olmaz rahat ol
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X