Şimdi Ara

10 Tl Bütçem Kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 10 tl bütçem kaldı ve şuan çok karnım aç. Evde de yemek yok. Bim markete gidip 10 liraya neler alabilirim ? Karnımı akşama kadar doyurması için.

Çiğ köftecide çok var ama hiç doyurmuyor benı 2 tane yiyorum yine karnım acıkıyor 10 dakıka sonra. Yardım..

• makarna al yumurta al yanına içeçek 1 tanede ekmek afiyet olsun
  • Yaprak döner ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 paket makarna al, yanına isteğe bağlı salça, mayonez veya yoğurt üçlüsünden biri. Geri kalan paraya bir paket hazır çorba ile birlikte canının istediği şekilde değerlendirebilirsin. Yemek için totalde 5 lira falan gidecek, +5 lira karda oluyorsun
  • aynen bi makarna bi paket çorba kola ve cips al karnın doymuştur
  • 1 adet makarna
    1 adet cola
    Küçük yoğurtlardan al bir tane

Makarnayı pişir sonra yoğurdu çırp eğer sarmısak seviyorsan sarmısaklı da yapabilirsin omasa da olur. Sonra yoğurdu makarnanın üstüne yay üstüne de kırmızı biber.

Al sana 10 TL'Ye yemek karnın fazlası ile doyar.
  • 10 tl ile bimde alacaklarına şaşıracaksın..!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler şu 2 dakikada hazır olan makarnadan alsam nasıl olur. Hiç o makarnayı yiyen oldumu. Hani diyorya sıcak su dökün 2 dakika sonra yiyin diye reklamı var.
  • BİM olmasa açız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nugget al 1 tanede ekmek. tam ekmek arası nugget tok tutar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makarna alın üstüne dost yoğurt alın bide 2 paket patito ile 1 litre le cola alırsanız cok rahat yeter.

• Coca Cola mı yoksa Le Cola mı alayım beyler. Fiyat olarak bariz fark var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baydar94

Coca Cola mı yoksa Le Cola mı alayım beyler. Fiyat olarak bariz fark var :D

le cola
  • le cola 2 liralık salam al 2 ekmek 1 liralık domates-salata 2 patato cips 2-3 günlük yemeğin çıktı bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olcaysson -- 28 Ekim 2014; 17:17:14 >
  • kardeş git 5 tl lik paket çiğ köfte al 3-4 dürüm çıkıyor ondan ben çok alırım diğer 5 tl yede döner felan al işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baydar94

Beyler 10 tl bütçem kaldı ve şuan çok karnım aç. Evde de yemek yok. Bim markete gidip 10 liraya neler alabilirim ? Karnımı akşama kadar doyurması için.

Çiğ köftecide çok var ama hiç doyurmuyor benı 2 tane yiyorum yine karnım acıkıyor 10 dakıka sonra. Yardım..

ton balığı, makarna, konserve fasulye ve türevleri, tost vs... öğrenciyim 2 aydır bunlarla besleniyorum. sende uydur bişeyler artık
  • Pizza, le cola, cips al yeter kesin

• a101 de keskinoğlu arnavut ciğeri vardı. Sadece ısıtıyorsun tavada sonra löp mideye.
    Fiyatıda çok bişey değildi 2.5-4 tl civarı bişeydi. Yanınada küçük yoğut yada kola aç yarım ekmek ile göm mis...
  • bimden makarna ve ton balığı al fazlasıyla doyarsın

ton balığınıda makarnaya döktünmü zaten çok lezzetli oluyor

edit: 10 lirayla her türlü doyardın hocam konu açmaya gerek yok bimde seç beğen al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smite- -- 28 Ekim 2014; 17:55:22 >
  • Ne bimi kardeşim ya git 2,5 tl den 3 tane döner al 2,5 tl yede icecek al adam gibi doy. Yok makarna yok tonbalıgı salla bunları

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.