Şimdi Ara

10 yıl kullanmak üzere bir araç alacak olsanız tercihiniz ne olurdu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
3
Favori
11.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

Arkadaşımda 2011 mi 2012 mi ne bir önce ki jenerasyon Mazda 3 var araç 250.000km civarı günlük 200km yapıyorlar, araba çok yolda kaldı ve arıza yaptı. Ben niye durduk yere olmayan bir şeyi yazayım, yine 2.4 Accord'lar güzel arabalar olsa da, bir çok sorunu olan araçlar, araştırın görün.

Siz zannediyorsunuz ki Japon arabası yolda kalmaz, parçası değişmez bakım yapılmadan binilir, yok öyle bir Dünya.

Tabiki bozulur, insan yapımı sonuçta da oran, istatistik diye bişey var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • parçası ucuz işletme masrafları düşük ( yakıt vergi bakım sigorta) fp oranı uygun bir ürün al derim bu anlamda bakıldığında ben megane ı öneririm. iş gereği corolladan in megane a bin egea dan in megane a bin şeklinde rutinim oluyor megane ın sürüşü cidden çok rahat aynı fiyata daha çok ekstra da cabası . dış görünüşte mazda olmasa da yakıt vergi işletme vs de diğer bir çok markayı tokatlar. yani ne araba alırsan al ama bej döşeme alma bu da dipnot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortalmahluk -- 3 Ocak 2019; 10:3:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülkede 2.eli ölü kabul edilen ama aslında oldukça kaliteli olan araçlar tercih ederdim. Mitsubishi sanırım bunlarda zirveye oynar. Hem bozamazsın hem ucuza alır kolaya satarsın. Millet daha klima değilmi o diye geyik yapsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RedManetics kullanıcısına yanıt
    10 yıl sonra birisi benim arabamda şu özellik var dediğinde benimkinde de var deme ihtimalin en yüksek olan buna rağmen en sorunsuz listesinde en üstlerde yer alan takdire şayan bir marka. Ben almanlar konusunda bmw'ciyim ama gerçekler de bu şekilde

• alacağımız arabayı "10 yıl süreyle kullanma amacıyla" alırsak
    ülkede bir çok şey değişecek de nerdeee
  • Hasar kayıt lı fakat kazalı fotoları mevcut, yetkili serviste yapılmış bir f/p oranı güzel bir volvo s60...

• Bakımı zamanında itinayla yapılan her arac uzun ömürlüdür bence sadece yakıt olarak benzinli aracların daha uzun ömürlü olacağını tahmin ediyorum
  • cesmuru kullanıcısına yanıt
    Hiç kullanmamışsın ki 123 bin 10 yılda

200 bini gören varsa beri gelsin :)

• zaffer53 kullanıcısına yanıt
    Powershifte devam et

Eli kulağında nur topu gibi bir kavrama hediye edecek sana

Fordta belki evi tarlayı satmana gerek kalmaz ama volvo alıp da otomatigini kucaklardan hayata sıfırdan başlayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Srht73

10 yıl sorunsuz binilen bir ford ve vw gordun mu hayatında?

Ama ben sana zibil gibi sanayiye uğramamış japon gosteriririm

Ayrıca bu markaların otomatigini onermemen de kendi içinde yaşadığın çelişkiyi gösteriyor .Sorunsuzsa bu arabalar otomatikleri ne diye sıkıntı?

Demek ki doğru düzgün sorunsuz araç yapamıyorlar

Mazda toyota honda

Al 10 değil 20 sene bin
    12 yıllık VW aracım var, en az 5 yıl daha binmeyi düşünüyorum. Japon araçlarını severim ancak sizin gibi fanatikler nedeniyle soğuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulnation

Ülkede 2.eli ölü kabul edilen ama aslında oldukça kaliteli olan araçlar tercih ederdim. Mitsubishi sanırım bunlarda zirveye oynar. Hem bozamazsın hem ucuza alır kolaya satarsın. Millet daha klima değilmi o diye geyik yapsın.
    Mitsubishi ve kalite biraz garip olmuş. F/P derseniz o başka.
  • Srht73 S kullanıcısına yanıt
    Volvo otomatik şanzıman üretmiyor ki. Bir dönem düşük güç motorlarında powershift kullandı, tipik çift kavrama, hepsi er geç masraf çıkartacak.
    Onun dışında diğer bütün otomatikleri tork konvertörlü Aisin. O şanzımanlar da zibilyon farklı araçta kullanılıyor zaten. Kolay kolay da bozulmuyorlar bakımları yapıldığı sürece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 3 Ocak 2019; 13:26:26 >
  • Subaru Levorg

• nacker kullanıcısına yanıt
    Aisin üretimi şanzımanlar en çok tutulan 1.6 d2 kasalarda yok maalesef

Ya 2.0 d4 ya da benzinlilere bakılacak

• zed Z kullanıcısına yanıt
    Hocam fanatiklik değil dünyaca kabul edilen nesnel bir gerçeklik var ortada

Japonlar sorunsuz odaklı araç yaparlar

Şöyle sorayim size bugün acil para lazım oldu aracınızı sattınız ucuz yollu bir araç bakıyorsunuz. 200 bin km de vw opel ford mu bakarsınız toyota honda mi ?

Bunun cevabı basit

Konfor tokluk yol tutuş vs derseniz tartisiriz .Ki yol tutuşta da yeni model japonlar torsiyon çubuklu almanlara göre yine önde

• düzenli gelen güncellemeleri sebebi ile TESLA
  • Srht73 S kullanıcısına yanıt
    Atmosferik olduktan sonra yüksek km lerde benim için Japon ya da Avrupa farketmiyor. kaldı ki çok övdüğünüz Japonlar da sütten çıkmış ak kaşık değil. Çok yakın arkadaşım 2010 model Auris'ini 2. yılında bayiye iade etmek zorunda kaldı, onun kayınçosu 2012 Corolla'sının turbosunu 6 ay içinde değiştirtti. İki araç da sıfır alındı. Bir diğer tanıdığımın karburatorlu 93 Civic'i var. 3 ayda bir sanayide... Ama ben çıkıp da japonlar sorunlu demiyorum.

Yol tutuş konusu ise kaynak gösterilmediği müddetçe kaale alamıyorum. Çünkü üç aşağa beş yukarı yolda gördüğümüz araçların limitleri benzer.
  • Günümüzde satılan sıfır km alacağınız birçok manuel vites araca 10 yıl rahat binersin. İster fransız, ister alman, ister japon olsun. Teknoloji gayet ilerledi.

Ancak tek amaç sağlamlık ve f/p ise, işte o zaman tek bir model kalır geriye; elbette toyota hilux !!!

Belki de gelmiş geçmiş en sağlam ve f/p aracıdır kendisi.

İddia ediyorum hilux üretimi dursa, dünyada terörizm ve gerilla savaşları biter

10 yıl kullanmak üzere bir araç alacak olsanız tercihiniz ne olurdu?

• Taksicileri takip et. Hangi marka olursa olsun arıza yapabilir. Önemli olan kolayca olası sorunu gidermek.

• Marka model vermek yerine segment belirteyim. Muhtemelen en az d sınıfı bir araç alır 10 sene konforlu bir şekilde binerim. Tabi para durumuna göre model değişir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.