o kadar çok kişi varki aklımda say say bitmez al ne basit örnek dopamine napıyo acaba şu an bunun gibi yüzlercesi var inşallah herkes hayatını kurmustur bi şekilde. biz yaşayamadık siz yaşayın bu hayatı sence bu insanlara ne olmustur hocam? @hamza5806 |
10 yıl önce dhde yıkıklık konusu açan kişiler şu an napıyo
-
-
Hocam noldugunu yazarim ama kaldiramazsin yazayim mi? Ultra brutal reality olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evdeyim , insanlarla konuşmuyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konuyu açan arkadaş sende bir gelisme ,değişiklik var mı ? Hala yatay mi seyir ediyorsun zıplama var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aaa daha önce vardı bir tane abimiz kendi konusunu gelip güncellemişti yıllar sonra
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
anlat hocam ama gerçekleri anlat şov yapma hocam
çok merak ediyorum
-
zıplama yok hocam
-
Bilkent EE bitirdim dolarla mayış alıyorum
-
bizim şovla işimiz olmaz hocam
o gün aklıma çok orjinal bi şey gelmişti şimdi unuttum omg
neyse tekrar yorumlayayım
muhtemelen çoğu potansiyellerinin çok altında bir işe girdi
düşük maaş alıyorlar
aşık olduklarıyla değil bulabildikleriyle evlendiler
ve yıkık yıkık boyunlarını eğip yaşıyorlar
trde genelde olan bu abdde doğsa milyoner olacak adam bu ülkede a101e girse şanslı oluyo öyle bir ülke
-
evlenebildiklerine emin misin hocam
nasıl evlenebilir ki bu bataklıga düşmüş bir insan
ben çok olası görmüyorum hocam
diğerleri için 3 aşa 5 yukarı katılıyorum hocam
-
Selamlar. Aradığın adam benim. 18 yaşımda iken konu dışında çok takılırdım. Bir wisdom kadar fenomen olmadık ama bizde her gün buralardaydık. Depresif ve isyankar modda takılan bir yıkıktım..
Bugün 28 yaşındayım, büyük bir holdingde mühendis olarak çalışıyorum. Kendi giderlerimi rahatça karşılayıp gerektiğinde aileme destek oluyorum. Kız arkadaşım var ve aktif bir cinsel yaşam tabiki.. Sadece Cuma ve Cumartesileri sosyal içiciyim. Yani durum şuan fena değil. Tam anlamıyla tatmin ve mutluluk mu ? İşte o mümkün değil. Bunu kabullenmek şart..
Kabuğundan çıkmak için ne kadar fazla deneyip ne kadar çok hata yaparsan o kadar kolay aşıyorsun bazı şeyleri.. Hata yapın, kendinizi geliştirin ve ne olursa olsun bulunduğunuz ortamdan keyif almaya çalışın.
Sayılır mı bilmiyorum da küçük yaştayken de buralarda takılırdım ve depresiftim, şu anda üni 3. sınıfım ve intihar eşiğindeyim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X