Şimdi Ara

100-120 Bin TL HB Araba Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, en fazla 120 bine cikarabilecegim butcem var bu fiyat bandinda hb arac arayisindayim. Arabalardan pek anlamiyorum kendi capimda biraz arastirma yaptim ve bu fiyatlar polo, fiesta, i20 ve Suzuki swift alternatifleri bulabildim. Buldugum alternatiflerde en temiz araclar Suzuki swiftler(1.2 GL Manuel) oldu. Arabayi alip hemen satmak gibi bir dusuncem yok en azindan 2-3 kullanirsin. Benim icin en onemlisi arabanin sorun cikartmamasi. Genelde suzukilerin sorunsuz araclar oldugu soyleniyor ama swiftlere kotu yorum yapanlara da denk geldim. Bu fiyatlara alabilecegim en mantikli hb arabalar icin sizin de onerilerinizi alabilir miyim? Cevaplar icin simdiden tesekkurler

• sahibinden.com
    Honda / Jazz / 1.4 / Joy / 2011 HONDA JAZZ 1.4 JOY - OTOMATİK VİTES - 144 000KM sahibinden.comda - 932064201
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2011-honda-jazz-1.4-joy-otomatik-vites-144-000km-932064201/detay
  • Bunun garantisi tabi ki yok ama önceliğiniz sorunsuzluk ise alabileceğiniz en yüksek model yılı ve düşük kmli bir araç tercih etmek doğru olacaktır.

Swift burda ön plana çıkıyor dediğiniz gibi ve kötü yorum tabi ki olacak. Yalnız ilerde satarken tabi bir tık sizi uzebilir özellikle manuel olması ile. Ben alabileceğim en temiz otomatik İ20 veya Swift üzerinden devam ederdim
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Honda Jazz'lar çok övülüyor sanırım ancak dış görünüşünü ben pek beğenmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: xlipknot

Bu kasayı bir yerde gidip görmenizi tavsiye ederim.

İç mekanı göründüğünden çok daha geniş.

Tanıdıkta bu kasa var ve 12 yıldır çok memnun satmaya kıyamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Disco Volante

Bunun garantisi tabi ki yok ama önceliğiniz sorunsuzluk ise alabileceğiniz en yüksek model yılı ve düşük kmli bir araç tercih etmek doğru olacaktır.

Swift burda ön plana çıkıyor dediğiniz gibi ve kötü yorum tabi ki olacak. Yalnız ilerde satarken tabi bir tık sizi uzebilir özellikle manuel olması ile. Ben alabileceğim en temiz otomatik İ20 veya Swift üzerinden devam ederdim

120 bin civarlarında çok temiz i20 bulamadım bulabildiğim arabalar arasında da en temizi 2012 Suzuki Swift 1.2 GL Manuel araç 41.000 KM'de bunun dışında bulduğum polo ve fiestalar 150.000 üzerine çıkmış durumda. Tabii ki garantisi yok ancak benim merak ettiğim konu Swiftlerin kronik sorunları var mıdır veya bu fiyata Swift'ten daha az sorun çıkartır dediğiniz bir araç var mıdır.

• quote:

120 bin civarlarında çok temiz i20 bulamadım bulabildiğim arabalar arasında da en temizi 2012 Suzuki Swift 1.2 GL Manuel araç 41.000 KM'de bunun dışında bulduğum polo ve fiestalar 150.000 üzerine çıkmış durumda. Tabii ki garantisi yok ancak benim merak ettiğim konu Swiftlerin kronik sorunları var mıdır veya bu fiyata Swift'ten daha az sorun çıkartır dediğiniz bir araç var mıdır.

Alıntıları Göster

i20 yerine kuzeni Kia Rio bakılabilir, i20 ile aynı paralara daha temiz ve daha donanımlı oluyor genelde Rio'lar. siz temiz Swift ve Rio arasından seçim yapmaya çalışın hocam.

belki bir alternatif daha olarak 1.3 dizel multijet motorlu 95bg'lik corsalar var (75'lik leri çok var piyasada o nedenle özellikle 2012 ve sonrası 95'liklere bakın) düz vitesli olarak onlarında temizine bakılabilir 2012-2013 modellerine. bu motor fiat motoru gayet az yakıyor, performansı yeterli 'e senelik MTV en düşük dilimde. bakımlarida çok tutmaz bu motorun, genel anlamda bu araçta yürütme maliyeti düşük ve ilerde 2.elde satılması kolay bir modeldir corsa'lar.

• xlipknot X kullanıcısına yanıt
    2015 1.0 trendline polo 70-80 binde bulunuyor. Fabia da benzer şekilde. Rio da bulunuyor 1.25 comfort. Onlara da bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatcagdas

i20 yerine kuzeni Kia Rio bakılabilir, i20 ile aynı paralara daha temiz ve daha donanımlı oluyor genelde Rio'lar. siz temiz Swift ve Rio arasından seçim yapmaya çalışın hocam.

belki bir alternatif daha olarak 1.3 dizel multijet motorlu 95bg'lik corsalar var (75'lik leri çok var piyasada o nedenle özellikle 2012 ve sonrası 95'liklere bakın) düz vitesli olarak onlarında temizine bakılabilir 2012-2013 modellerine. bu motor fiat motoru gayet az yakıyor, performansı yeterli 'e senelik MTV en düşük dilimde. bakımlarida çok tutmaz bu motorun, genel anlamda bu araçta yürütme maliyeti düşük ve ilerde 2.elde satılması kolay bir modeldir corsa'lar.

Alıntıları Göster

Rio'lari inceledim ancak cok buldugum Swift kadar temizini bulamadim, illaki vardir ancak ben Antalya icerisinde bakiyorum sehir disina cikma sansim yok. Sizin yorumunuzdan sonra Swift'e karar verdim. Tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: UmutBG

2015 1.0 trendline polo 70-80 binde bulunuyor. Fabia da benzer şekilde. Rio da bulunuyor 1.25 comfort. Onlara da bakın.

Bir ust yorumda soyledigim gibi Antalya icerisinde Fabia ve Rio'lari inceledim ancak aralarinda bulabildigim en temiz araba Swift. Yorumunuz icin tesekkur ederim.

• quote:

Rio'lari inceledim ancak cok buldugum Swift kadar temizini bulamadim, illaki vardir ancak ben Antalya icerisinde bakiyorum sehir disina cikma sansim yok. Sizin yorumunuzdan sonra Swift'e karar verdim. Tesekkur ederim.

Alıntıları Göster

temizini bulursanız Swift'ten memnun kalacaksınız hocam, bence mantıklı bir tercih. tavanın yüksek olması nedeniyle içi gayet geniş ve ferah oluyor, uzun boylular bile rahatlıkla kullanılabilir bu aracı. ayrıca kasanın hafif olması nedeniyle araç daha seri hissettiriyor ve az yakıyor. bende şahsen japon grubu araç bakanlara bu aracı öneriyorum, nitekim japon rakipleri olan Toyota yaris ve honda jazz çok saçma pahalı fiyatlara satılıyor. eğer binici iseniz Swift gayet mantıklı bir model kendi segmentinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 12 Ağustos 2021; 13:36:49 >

• quote:

sorunsuz olsun diyorsan japon arabalarına bak.

jazz ın 2016 ları güzeldir. bayağı dolu araçlar . toyota verso ya bi bak o da güzel araçtır. onun harici de klasik corolla,civic . suzuki büyük yerde oturmuyorsan alma. anlayan ustası olmaz o oldu mu parça olmaz. ilk sahibinden egea bulabilir misin bilmiyorum o da sorunsuz araç.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.