Şimdi Ara

100-250 tl arası fotoğraf makinesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bende Samsung s500 var. Hiç memnun kalmadım gayet sıradan çekiyor Samsung fotoğraf makinesi olarak rezalet bir marka zaten. Neyse konuya geleyim ben 100-250 tl civarlarında Nikon veya Canon almak istiyorum. Darty'de dijital Nikon Coolpix görmüştüm 110 tl falandı. Bana tavsiye edebileceğiniz modeller var mı? Yardım ederseniz sevinirim.

• gayet sıradan çekiyor demişsin de o fiyat aralığındaki bir makineden tam olarak ne bekliyorsun acaba ?
  • E pes yani o kadar laftan sadece buna mı takıldınız? Konuyu saptırmayalım lütfen. Sonuçta aynı fiyata Nikon gördüm ben. Ve eminim benim makinemden daha iyi çeker. ''O fiyat aralığındaki bir makineden tam olarak ne bekliyorsun'' demeniz saçma geldi açıkçası. Fiyatla alakası yok bu işin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugceccc -- 5 Haziran 2012; 0:06:08 >
  • bende almayı düşünüyorum 400 tlye kadar sınırım var
  • O dediğinize takılmak gerek çünkü beklentiniz yüksek olabilir.bunu kırın.Önerim 400TL ye canon sx130 almanızyönünde veya 2. el seçeneklerine bakın
  • Fotoğrafçılıkla hobi olarak ilgilenmeyi düşünüyorsunuz bahsettiğiniz fiyatlarda sıfır olarak alacağınız hiçbir makina sizi tatmin etmez. 250 tl civarına ikinci el Fujifilm Finepix S1800 gibi bir makina alırsanız başlangıç için çok iyi bir adım atmış olursunuz. Amacınız basayım çekeyim ise Nikon L25 falan iş görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyelerinizi göz önünde bulundurup ona göre makine alacağım. İlgilendiğiniz için ve verdiğiniz tavsiyeler için teşekkürler.
  • Profesyonel makine dışında her zaman samsung tavsiye ederim kalitelidir .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.