Şimdi Ara

100 alcam ! Cevirisi saglam olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ingilizceden 100 alcam yardim

My brother,jimmy,is three years older than i am.I dont think thats a good enough reason for him to be the king of this house! Why does he get to do so much more than i do?He can stay out later,have sleepover parties,and he has the neatest games and cds.When can i dn the things jimmy can?I ask my mom.All in good time.My mom always answers.Jimmy is going to a concert tomorrow night.It sounds so cool! I want to go,too.But my parensts say no,because i am too young.Too young? I am almost 10 years old!Cant they see i am not a baby anymore?Jimmy is going with some friends and one parent.I asked him if i could go with him and he just laughed as he patted me on the head.I hate it when he does that.Tonight we are going to have tacos for dinner.Jimmy loves tacos.I hate them.But of course we are having what king jimmy wants.He is mom,s favorite.I just know it.Jimmy gets home from school earlier than i do,because he is in middle schol.If our mom is deciding what to cook for dinner.He is there to tell her.I cant help it if i get home a whole hour later.It isnt fair? Someday i am going to be just like jimmy.I am going to go to concerts,and have my friends sleep over.I am going to have better cds to listen to,and more fun games to play.Someday i will be able to do all the things jimmy can do.I just want that someday to be today

turkcesi nedir:)

• Bunu çeviremezsen 100 alsan ne olcak ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çayla Simit İyi Gider

Bunu çeviremezsen 100 alsan ne olcak ki
    ilk cümlenin sonu "three years older than me." olcak. fazla bakmadım ama başka hatalarda var sanırım ilk cümleyi gözden geçir bence

• İlk paragrafi yaptim beyler digerleri gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backspace*

İlk paragrafi yaptim beyler digerleri gerekli

vermiş olduğun ingilizce yazının tek paragraftan oluştuğunun farkındasın değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

vermiş olduğun ingilizce yazının tek paragraftan oluştuğunun farkındasın değil mi?

Nerden bileyim.and he has thd neatest games and cds e kadar yaptm
  • Kardeşim, Jimmy, üç yıl i am.I dont daha büyük olduğunu düşünüyorum onun için bu evin kral olmak için iyi bir sebep thats! Neden bu kadar çok i yapmak daha doğru yapmak alır? Daha sonra, Sleepover partileri, dışında kalmak ve o neatest oyunlar ve cds.When i şeyler dn sahiptir jimmy olabilir? İyi zaman benim mom.All sormak . Annem her zaman answers.Jimmy yarın night.It sounds so cool konsere gidiyor! Gitmem, benim parensts too.But istiyorsan hayır, çünkü çok genç young.Too am dedi? Sanırım ben bir bebek artık? Jimmy arkadaşlarının ve oluyor eğer i onunla gidip olarak o head.I nefret beni okşadı o sadece güldü bir parent.I sordum değilim bakın! Cant neredeyse 10 yaşındayım o zaman o that.Tonight yok biz dinner.Jimmy için tacos yaşayacaksın tacos.I tabii ki kralı Jimmy wants.He annem ne olduğunu yaşıyorsanız them.But nefret seviyor, Sadece it.Jimmy ev alır biliyorum favorite.I Okul önceki i daha kimden, çünkü orta schol.If ise bizim anne ne dinner.He için pişirmeye karar vermektir yapmak var söylemek eğer eve bir bütün saat later.It isnt adil olsun yardımcı cant her.I? Someday i jimmy.I gibi olmak için konser gitmek için gidiyorum, gidiyorum ve arkadaşlarım over.I uyumak dinlemek için daha iyi CDs edeceğim, ve daha eğlenceli oyunlar play.Someday için ne edebilecektir her şeyi Jimmy sadece bir gün bugün olmak istiyorum do.I olabilir

:D google ceviri:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AşkBirSudurİçİçKudur -- 16 Şubat 2010; 14:43:20 >

• Tesekkur hocam googleyi bende denedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tengri No Tengoku

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kardeşim, Jimmy, üç yıl i am.I dont daha büyük olduğunu düşünüyorum onun için bu evin kral olmak için iyi bir sebep thats! Neden bu kadar çok i yapmak daha doğru yapmak alır? Daha sonra, Sleepover partileri, dışında kalmak ve o neatest oyunlar ve cds.When i şeyler dn sahiptir jimmy olabilir? İyi zaman benim mom.All sormak . Annem her zaman answers.Jimmy yarın night.It sounds so cool konsere gidiyor! Gitmem, benim parensts too.But istiyorsan hayır, çünkü çok genç young.Too am dedi? Sanırım ben bir bebek artık? Jimmy arkadaşlarının ve oluyor eğer i onunla gidip olarak o head.I nefret beni okşadı o sadece güldü bir parent.I sordum değilim bakın! Cant neredeyse 10 yaşındayım o zaman o that.Tonight yok biz dinner.Jimmy için tacos yaşayacaksın tacos.I tabii ki kralı Jimmy wants.He annem ne olduğunu yaşıyorsanız them.But nefret seviyor, Sadece it.Jimmy ev alır biliyorum favorite.I Okul önceki i daha kimden, çünkü orta schol.If ise bizim anne ne dinner.He için pişirmeye karar vermektir yapmak var söylemek eğer eve bir bütün saat later.It isnt adil olsun yardımcı cant her.I? Someday i jimmy.I gibi olmak için konser gitmek için gidiyorum, gidiyorum ve arkadaşlarım over.I uyumak dinlemek için daha iyi CDs edeceğim, ve daha eğlenceli oyunlar play.Someday için ne edebilecektir her şeyi Jimmy sadece bir gün bugün olmak istiyorum do.I olabilir

made in google translate

• quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

ilk cümlenin sonu "three years older than me." olcak. fazla bakmadım ama başka hatalarda var sanırım ilk cümleyi gözden geçir bence

than me ile than I am aynı şey orda zaten.
  • quote:

quote:

quote:

o zaman önce dil bilgisi öğren, yazı kurallarını öğren sonra ingilizceye geçersin. ayrıca bizim yapmamız sana ne öğretecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

quote:

quote:

o zaman önce dil bilgisi öğren, yazı kurallarını öğren sonra ingilizceye geçersin. ayrıca bizim yapmamız sana ne öğretecek?

Alıntıları Göster
    Eğer sen çevirirsen hataların için burada sana yardımcı olabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: brecoglu

quote:

değil

than i am olursa ben/benim üç yıl daha yaşlı/büyük oluyor.

than me olursa "benden" üç yıl daha yaşlı/büyük oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

quote:

quote:

değil

Alıntıları Göster
    Anladık 100 alcan.

• quote:

Tesekkur hocam googleyi bende denedim :D
    Google'ı nasıl okuyorsun.
    Sen önce türkçeden 100 al.
  • quote:

quote:

quote:

değil

Yav aynı şey, I am orda me yerine kullanılıyor zaten.
    Me informal oluyor biraz daha.Adım gibi eminim istersen Tureng.com'a soralım.
    Hatta bak şu sitede bile :
    http://www.amazon.com/Old-Always-Years-Older-Than/dp/0740718924

Ama eğer şöyle bir cümlede olsaydı mesela:
    You shouldn't drive this car faster than me derdik,
    You shouldn't drive this car faster than I am diyemezdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: şey sadece üye?

quote:

Bu senin dediğinde yanlış oluyor sanırım. Çünkü Türkçe okursa google yazıldığı gibi okuması lazım gugıl diye okursa ingilizce olmuş oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çayla Simit İyi Gider

quote:

Orijinalden alıntı: şey sadece üye?

quote:

Bu senin dediğinde yanlış oluyor sanırım. Çünkü Türkçe okursa google yazıldığı gibi okuması lazım gugıl diye okursa ingilizce olmuş oluyor.

Alıntıları Göster
    Benim i üç yıl eski brother,jimmy,is olurum.Ben dont onun için bu ev kralı olmak için thats yeterince iyi bir neden düşünür! O neden daha fazlasının i yaptığı çok fazlasını yapar?O en düzenli oyunları ve cds onun olan later,have sleepover parties,and dışarı erteleyebilir.Teneke i dn jimmy can?Ben benim annemi sorarım.Iyi zamandaki tamamı.Benim annem daima yanıtlar.Jimmy bir konsere gidiyor olur.O çok serin gelir! Ben go,too wantırım.Ama benim parensts no,because i söyler çok gençim.Çok genç? Ben 10 neredeyse yaşındayım!Cant onlar saniyeler

babylon'un bu kadar kotu oldugunu bılmıyordum :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

değil

hacı sakin ol. google amca i am'le çevirince şaşırıverdi. bana da me mantıklı geliyor nedense.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

değil

hacı sakin ol. google amca i am'le çevirince şaşırıverdi. bana da me mantıklı geliyor nedense.

Ben me olmaz demiyorum hacı.İkiside olur diyorum ayrıca, bencede me kulağa daha hoş geliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.