Bildirim
100 Dakikada 100 Bira Shot
Giorgina Ferri Likralı 6'lı Kutu Premium Günlük Kullanıma Uygun Yazılı Kadın Tanga Külot Gloria : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CVQPYDW3?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Amaç şarhoş olup eğlenmekse bira amelelikten başka bir şey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eden Hoover -- 14 Mayıs 2012; 21:26:35 > -
100 bira shot?
4cl'lik 100 shot eder.
1 cl = 0.01 l
400cl * 0.01l/1cl = 4l bira eder.
8 bardak birayı neredeyse 2 saatte içeceksiniz yani. Oldukça kolay görünüyor şu an için. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gitαrist
Amaç şarhoş olup eğlenmekse bira amelelikten başka bir şey değil.
Hocam biz de öyle düşünüyorduk, hatta şu ana kadar zorunlu durumlar dışında bira içmedim diyebilirim fakat bunun insanda yaratacağı etki çok farklı olur dedik. -
quote:
Orijinalden alıntı: ToffieBoi
100 bira shot?
4cl'lik 100 shot eder.
1 cl = 0.01 l
8 bardak birayı neredeyse 2 saatte içeceksiniz yani. Oldukça kolay görünüyor şu an için.
İlk biz de öyle hesapladık, kolay çatır çatır içeriz diyoruz ama youtubedaki videoları izleyince biraz tırsmadık değil açıkcası. 43'de falan kusmaya başlayanlar oluyor bazı videolarda. -
quote:
100 bira shot?
4cl'lik 100 shot eder.
1 cl = 0.01 l
8 bardak birayı neredeyse 2 saatte içeceksiniz yani. Oldukça kolay görünüyor şu an için.
Yavaş içmiş olmucaklar mı? Bana kafa yapar gibi geldi. -
-
Bir de yukarıda hesaplamıştık fakat o adam başı 4 litre biraya denk geliyor sanırım. Yani 2 kişi toplam 200 shot olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Niccoló
quote:
100 bira shot?
4cl'lik 100 shot eder.
1 cl = 0.01 l
İlk biz de öyle hesapladık, kolay çatır çatır içeriz diyoruz ama youtubedaki videoları izleyince biraz tırsmadık değil açıkcası. 43'de falan kusmaya başlayanlar oluyor bazı videolarda.
Olay şu, her shot'ı içerken biraz da hava yutacaksın. Öyle olunca, mide allak bullak olacak.
43 shot dediğin yarısından az, 4 şişe bira eder. Neredeyse her akşam o kadar içiyorum publarda zaten.
Sanmıyorum ki yeni başlayanı bile kustursun o kadar bira.
Ama shot olacak alınacağı için iş değişiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: m_c_g
Yavaş içmiş olmucaklar mı? Bana kafa yapar gibi geldi.
Çok da yavaş sayılmaz açıkçası. Kafa yapma konusu da bünyeye göre değişir. Bundan 2-3 ay önce 4 bira başımı döndürüyordu. Merdiven falan hafif sorun oluyordu, özellikle inerken. Şimdi ise pek dokunmuyor. Tabii ki alkol almanın etkisi oluyor.
-
Bira nedirki lan. 6-7 dakika sürüyor zaten.
Yani kaç tane içerim sen hesap et -
-
İdrar yolları iyi çalışır ha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Green Hell
İdrar yolları iyi çalışır ha
acaba olaya "tuvalete gitmeden" mi eklesek ? -
bi kutu bira kaç para biliyon mu sen -
quote:
Orijinalden alıntı: The MasteR
Bira nedirki lan. 6-7 dakika sürüyor zaten.
Yani kaç tane içerim sen hesap et
hocam orası öyle ama shot yapınca uzun sürede durum biraz karışıyor galiba.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X