Bildirim
%100 DİSK KULLANIMI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
HDD eskimiştir artık işlevini yerine getiremiyor. bunun için SSD alman gerek fakat idare etmesini istiyorsan şu adımları izle : bilgisayarıma gir - C sağ tık özellikler - araçlar - en iyi duruma getir - ETKİNLEŞTİR - ordaki tüm tikleri kaldır - tamam - çık.
bu işlemi normalde bilgisayarın yapıyordu fakat artık sen bunu 2 haftayı geçmeyecek şekilde manuel olarak yapman gerekecek.
yine aynı yere gelirsin ordan C'yi seçip en iyi duruma getir dersin başlatırsın o bi tarama yapar düzenler HDD'yi. 15-20 dk sürer dediğim gibi 2 haftayı geçirme zaten PC'de ağırlaşma hissedeceksin. en kısa zamanda yeni HDD veya SSD alman gerekiyor bilgin olsun. -
windows da güncelleme sonrası yada intel chipset rapid storage diriverinden çoğu kişide aynı sıkıntı var, ben kendi sistemimi formatlamayı düşündüğüm için yeniden sistem kurulumu yaparak sorunu çözdüm, şuan için sıkıntı yok, format atmak istemiyosan, internette araştırırsan çözüm yolları var -
windows da güncelleme sonrası yada intel chipset rapid storage diriverinden çoğu kişide aynı sıkıntı var, ben kendi sistemimi formatlamayı düşündüğüm için yeniden sistem kurulumu yaparak sorunu çözdüm, şuan için sıkıntı yok, format atmak istemiyosan, internette araştırırsan çözüm yolları varr
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X