Şimdi Ara

%100 Elektrikli Renault Fluence ZE bütün detaylarıyla bu videoda (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
1
Favori
65.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ayda 72 euro aku kirasi oldukca elektrikli arabalar HAYATTA turkiyede satmaz

Amerikada zaten hemen hemen hic satilmiyor anca meraklisi aliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kabayev

Al yanına 3-5 tane batarya uzun yolda bittikçe değiştir hiç istasyona para verme

tanesi 250 kg dan 1250 kg yük taşımayı göze alıyorsan olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Latissimus Dorsi

quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

tam bir fiyasgo çıktı...

fiyasgo ne la

dahadamı kötü

laa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 para etmez fransız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Latissimus Dorsi

quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

tam bir fiyasgo çıktı...

fiyasgo ne la

Bu arada sordum renaut elektrikli araç departmanına. Kira ile batarya kiralanıyor yani batarya renaut'un. Öyle değiştirme hikayesi yok gibi. Bu arada gelecek ikinci araç twizy sonra ticari sonra zoe(benim favori) .Küçük bir araştırma yaptım ve fluance ze Fransa'da 26 bin €, Tr de 64900 . Zoe Fransada 20000 € buna göre Tr'de 45 bin olur. Bence bu arabaya en büyük rakip yaris hybrid olacak. 48750 fiyat başlangıcı ve 3,4 şehir içi sarfiyatı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokinto -- 25 Eylül 2012; 21:32:42 >

• yorumlar 2012 den kalmış yıl 2016 gelmiş hala ortada kango ze yok bunun cevabını verecek bi renault yetkilisi bulamadım kardeşim ben satın almak istiyorum kendim 220 ye takıp gerekirse sabaha kadar sürsün şarj edeceğim ama satan yok bunca zamandır satılmak istenmemesinin sebebi ne anlamış diğilim. Ayrıca batarya ömrü kaç şarjdır bu süre bitince batarya-akü kaç paradır bu sorulara cevap bulamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.