Şimdi Ara

%100 Elektrikli Renault Fluence ZE bütün detaylarıyla bu videoda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
1
Favori
65.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Auto Show 2010 bütün hızıyla sürerken Donanimhaber.com olarak Hybrid ve %100 elektrikli araçların izini sürüyoruz. Bu videomuzda Ranault'un %100 elektrikli otomobili Fluence ZE'yi bütün detaylarıyla ele alıyoruz.

• çok güzel bişey + batarya değiştirmekte süper fikir .
  • Nedense bu araç pek tutulmadı. Ama ben o kadarda itici bulmuyorum tasarımını.Belkide zamanla gözümüz alıştı. Hatta arka tasarım baya bir şık olmuş bu elektriklide; megane 1 e çok benzemiş.
  • 160 km gerçekten iyi ancak motor gücünden bahsedilmemiş hiç.
  • batarya değişimi ileride tüm araçlarda standart olsa çok iyi olur.
  • BENCE TR DE TURMAZ ELEKTRIKLI ARABALAR.EN AZ 5-10 YIL LAZIM YAYGINLAŞMASI ICIN
  • 2 Saat şarj çok uzun bir süre. Günümüz insanı zamanla yarışıyor bu yoğun tempoda araç sahiplerinin sürekli araçlarının şarjını takip etmeleri pek mümkün gözükmüyor.Bunun yanısıra Türkiye'de yada İstanbul'u baz alalım konut sistemleri Avrupa veya Amerikadaki gibi bahçeli garajlı değilki. Ben evimde nerede şarj edeceğim bu aracı.Binanın 5. katında oturuyorum arabamıda nerde boş yer bulursam oraya park ediyorum bazen evimden 1 Km uzakta olduğu bile oluyor.Bu araç bana göre ülkemiz koşullarına pek uygun gelmedi açıkçası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat bellimi?
  • prizlerde şarj etmek için kabloların vericeleceğini söylediler. Al aküyü götür evine şarj et bu kadar basit. Hatta bitanede yedek akü al 320 km git 2 akü ile
  • 2 saat uzun mu yuh
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogkasa

prizlerde şarj etmek için kabloların vericeleceğini söylediler. Al aküyü götür evine şarj et bu kadar basit. Hatta bitanede yedek akü al 320 km git 2 akü ile

Siz bu aracın aküsünü bir görün yetmedi birde kaldırmaya çalışın ondan sonra yazdığınız mesaja gülün
  • ben bu araçları Türkiye yollarında görmek için sabırsızlanıyorum tamam km/kurus olarak cok uygun ama yedek parçe servis bakım ve tamir işlemleride bi o kadar önemli
  • Yakında hersey ufalır, 1 kalem pille 1000km yol fln gideriz.
    Bu mesajımı 30 sene sonra okumak istiyorum.
  • Batarya degisiminden ziyade cift batarya yapıp,1'i gorevde iken digerini arac yol alırken dinamo ile sarj etselerdi...
  • 5 yıl sonrasında bu

elektrikli taşıt olayının nerelere geleceğini çok merak ediyorum
  • En iyisi bagaja bi tane jenaratör koymak.
  • videoda en guzel kisim atlanmis. fluence ze turkiyede bursada uretilcek.

bu yedek parcayi soranlarada cevap oluyor.
    bir umut turkiyede uretilcegi icin cok daha cabuk yayginlasma ihtimali var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogkasa

prizlerde şarj etmek için kabloların vericeleceğini söylediler. Al aküyü götür evine şarj et bu kadar basit. Hatta bitanede yedek akü al 320 km git 2 akü ile

200 kiloyu kaldırip eve taşıyabiliceksnız demek ?

ek: 2 saat çok uzun bir süre denmiş, aslında o süre 8 saat falan. 2 saat dedikleri özel şarj ünitelerinin verdigi 400v elektirikle oluyor evinizde böyle bir imkan yok...

tesla roadster gibi araçlara baktıgımızda 450 km menzil sunuyorlar ancak 500 kg lik bir pilleri var ve şarj suresi 16 saat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxcrea -- 2 Kasım 2010; 22:52:24 >
  • bu yuzden renault dolumu batarya degisimiyle planliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djkubi

En iyisi bagaja bi tane jenaratör koymak.

Ne farkı kalır o zaman benzinliyle,
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.