Şimdi Ara

%100 Garantili Hızlı Okuma Eğitimi Kocaelide

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlere 5 Ağustosda Kocaelide başlayacak Anlayarak Hızlı Okuma Eğitim Kursundan bahsetmek istiyorum

Eğitim %100 Garantilidir yani 5 Ağustosda Eğitim başlamadan önce okuma hızınız ölçülür ve son gün ölçülür eğer iki katına çıkamamışsanız isterseniz birsonraki eğitime ücretsiz katılabilir ve ya paranız iade edilir. Böyle bir garanti vermemizin sebebi şimdiye kadar 30 000 kişiye verdiğimiz eğitimlerde 2 katına çıkaramayan öğrencimizin olmamasıdır.

Kurs 5-12-15-19 Ağustos tarihlerinde olmak üzere 4 gün sürcek fiyatı 550 TL yerine kısa bir süreliğine 300 TL'dir. Arkadaşlarınızla beraber gelerek ekstra indirimli kayıt olabilirsiniz.

YETİŞKİNLER İÇİN ve İLK VEYA ORTA OKULLAR İÇİN iki ayrı kurs verilmektedir

İletişim: (0262) 321 28 45 / 544 672 71 71

www.hizliokuma.com
    www.hizliokumakocaeli.com
    www.facebook.com/hizliokuma41

Başarı garantisi veriyor musunuz?

Evet her katılımcımızın eğitim sonunda, başlangıç hızını en az iki kat artıracağı garantisini veriyoruz.

Eğitimin ardından, bir süre sonra okuma hızım eski seviyesine geri döner mi? Tekniği unutur muyum?

Kesinlikle geri dönmez, aksine gelişir. Eğitimlerin tamamlanmasının 1-3 ay sonra, ücretsiz takip seansları yaparız. Katılımcıların okuma ve anlama hızları bu müddet zarfında %10-20 daha da yükselmiş olur. Hızlı Okuma, yüzme ya da araba kullanmak gibi psiko-motor bir beceridir. Nasıl, üç yıl yüzmeseniz, ya da on yıl bisiklete binmeseniz yüzmeyi, bisiklete binmeyi unutmazsınız; bu tarz otomatik beceriler öğrenildikten sonra unutulmaz. Araba kullanmaya ilk başladığınız dönemden sonra, kullandıkça ustalaşırsınız. Aynı şekilde, gün içinde devamlı okumak durumunda olduğunuz için, okudukça beceriniz daha da gelişecek.

Sizin diğer Hızlı Okuma eğitimi veren kuruluşlardan farkınız ne?

25 yıllık eğitim tecrübemiz bizi farklı kılmakta. Columbia Üniversite'sinde eğitim psikolojisi üzerine araştırmalar yapmış olan Ord. Prof. Dr. Reha Oğuz Türkkan, Hızlı Okuma yöntemini Türkiye getiren kişidir. Kendisi, ABD'de de açtığı 124 okulda Prof. Skinner ile beraber geliştirdiği "Sorularla Programlı Öğrenim" (Programmed Instruction) ve Hızlı Okuma (Speed Reading) eğitimleri vermiştir. Son 10 senede ALGE, Turkcell, YKB, Koç Holding, Garanti, Finansbank vb. birçok kuruluşa ve 30.000’i aşkın katılımcıya EHO Eğitimi hizmeti vermektedir
    Referanslarımız
    http://www.hizliokuma.com/referanslar.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.