Şimdi Ara

%100 İngilizce gözümu korkutuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 0 bi İngilizceye sahibim ve %100 İng olan bir bölüm yazmayı düşünüyorum ancak sınavlarda bile cvplar İngilizce olacakmis dil şart ağa öğrenmek istiyorum 1 sene hazırlığı iyi kasarsam İng okuyup anlayıp kendimi ifade edebilir miyim

Hazırlık Allah nasip ederse medipolde olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ing sinavinda turkce cevap mi bekliyordun?

• aynen bende
    eger ailem izin verirse gidecegim yer %100 ingilizce ve ingilizcem çok az
  • Benimde kelime haznen iyidir ama Grammer ve bilgi 0.Bende korkuyorum ama ingilizce artık zorunlu anadil gibi bir şey yabancı dil olmaktsn çıktı artık hele şu dünyada kesin yanına 1 dil daha koymak şart.

• Hangi bolumu %100 ingilizce okuyacaksin

• Sorunun cevabını bende merak ediyorum. 0 olan İngilizceyle hazırlık okursak 1 yılın sonunda dersi anlayabilecek kıvama gelirmiyiz?
  • Arkadaşlar eğer ingilizcenize güvenmiyorsanız bence riske atmaya değmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 parmak yazmak çok mu zor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hazırlığa gerekli önem verilirse 1 yılda ingilizce öğrenmemeniz için bir sebep yok.
  • Dubbio D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ingilizce hazırlıkta kalmaktan korkuyorum. İki sene kalırsak șutluyorlar

• Hazırlık esnasında bence bir kursa git. Birde sana %100 ingilizce yeterlilik sınavına bir örnek

internettte aratarak farklı üniversitelerin yeterlilik sınavı örneklerini bulabilirsin bu marmara üniversitesinin mesela

https://ydil.marmara.edu.tr/ogrenci/sikca-sorulan-sorular/yeterlilik-sinav-ornekleri/

ses dinleterek falan yapılıyor internette var ingilizce setleri bence onlara bak bunlar baz alınarak yapılıyor.
  • İsaac Khalatnikov İ kullanıcısına yanıt
    2 sene kaldıktan sonra Türkçe eğitim veren başka bir üniversiteye geçebiliyorsun. Tabi 4 yıllık bölümü 6 yılda bitirmek ne kadar mantıklı bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.