Şimdi Ara

100 mbps akn'siz fiber internette son 4 gün..! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
4
Favori
13.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeriniz nerede? İşlemler nasıl yapılıyor? Kardeşimle birlikte yaşamıyorum ama onun adına başlatabilirsem 100mbps sınırsız 70₺. Yapabilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • qeep kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    Kafamiza göre fiyat veremiyoruz malesef. Kampanyalardaki fiyatlarda 1 kurus bile esneme yapamiyoruz. Yapiyorum diyende yalan soyluyordur.

• Vodafone hiç bulaşmayın. Beni bir yıldır resmen soydular. Müşteri hizmetleri de rezalet. En son modemlerinin parasını da verip kurtuldum çakallardan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fibermax kullanıcısına yanıt
    Hocam kafanıza göre fiyat verin demiyorumki. Kardeşim 18 yaşında. Hizmeti onun adına benim adresimde başlatabilir misiniz diye soruyorum.

• qeep kullanıcısına yanıt
    Pm bakarmisiniz lutfen. Yardimci olayim hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: kutrani

Başvuru yaptım. Sözleşmede akn falan yazmıyor. Bir çakallık yapmasın bunlar.

Vazgeçtim arkadaşlar çok kıllandırdı bu ifade. Evdeki kablonetin taahhütünü uzattım. 50 mb 100 GB akn, full TV kanalları, 95 TL, 24 ay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ankara'da SOL altyapısı kullanıyorlar, bu kadar rezil bir fiber olamaz. 1 hafta dayanabilmiş ve SOLa geri dönmek zorunda kalmıştım. Sadece adı fiber bunun. Pingler çok kötü, hız stabil değil, MH yok gibi zaten, bizzat kendi altyapıları değilse bulaşmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fibermax

Merhaba ek ucrer yok 1 ocak itibariyle akn akk tarih olacak zaten.
    sa

ben vodafone adsl kullanıyorum şu an taahhütüm bitti bir süre önce. nasıl geçiş yapacağım bunu iptal ettirmeden? yeni taahhüt yapmak istiyorum fiber.
  • +6,90 da modem ücreti olması lazım bu paketlerde. Ben Superonline alt yapısı üzerinden 100 mbit kullanıyorum gayet memnunum.
  • Ben sözleşme yaptım vodafone ile kurulum bekliyorum. 24mbit SOL kullanacağıma, 100mbit bantta 30mbit alırım daha iyi.

Kurulum sürecini hızlandırmak için neler yapabilirim?

• Sol iptalini yaptiniz mi?

• Türk telekom taahhüt bitti. Ancak yeni eve taşındım. Tam 5 aydır nakil için bekliyorum. Alt yapı yok diye bağlamıyorlar. Vodafone nete geçsem bir şey değişir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle merhaba alt yapi saglayamadigi icin sozlesmeniz feshediliyor ve cayma bedeli cikmiyor bilginiz olsun. Tasindiginiz adreste fiber varsa yardimci olmaya calisirim.

• ilk mesajda Koyduğunuz fotonun en altında diğer ücretler başlığı var onun içeriği neden yok? neden orada kesiliyor foto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicktyler -- 27 Aralık 2018; 1:49:31 >
  • nicktyler kullanıcısına yanıt
    Ben size direk tahahutu atayim.

• quote:

Ben size direk tahahutu atayim.
    tamam olur pm den mail veriym
  • quote:

Sol iptalini yaptiniz mi?
    Evet iptal ettim, sinyal kesildi dün itibariyle. MH ile görüştüm ama kurulum için aramadılar halen.

• Vodafone fiberde sol altyapısını kullanıyor bildiğim kadarıyla, o yüzden bir sorum olacaktı sizin tarafta cgn durumu nedir acaba? Portlar konusunda sıkıntı çıkacaksa baştan bilmek isterdim çünkü @fibermax
  • taahhütlü anlaşma yapıldığında herhangi bir fiyat artışı olursa tarifelerde, taahhütsüz olanların mı ödediği fiyat artar yoksa taahhütlü anlaşma yapanlarda fazladan para öderler mi?
  • kutrani K kullanıcısına yanıt
    kablonet yılbaşından sonra kotalıya çevirirse sizin paketi ? bununla ilgili bilginiz va rmı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.