Bildirim
100 mbps akn'siz fiber internette son 4 gün..!
Skechers Artists Bluff'da zirve buluşması Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CB1W4LYY
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk 6 ay ücretsiz vs gibi bir kampanya vardı sanki?
Bir de 200gb olan akk yıl başında kalkmış olacak degil mi? -
Ben Vodafone'dan internetim biterken 2 fatura ödeyerek kurtulmuştum uzak durulası firma en azından ev interneti için. -
01.01.2019 itibariyle mevcut müşterilerimizin akn'si olmayacak ve zamdan etkilenmeyecektir. Ücretsiz kampanyamız mevcut değil fakat 3 ay deneme kampanyamiz mevcut. 3 ay icinde bir cayma bedeli olmayip faturanizi odeyip iptal ettirme hakkina sahipsiniz. -
-
Yardımcı olabileceğim bir durum varsa seve seve yardimci olabilirim size. -
Sanırım tüm internet - televizyon firmaları yapıyor benzer bir durumu -
18-26 yaş isteniyor uygunsa yararlanabiliyorsunuz elbette. -
Kapıya gelip bu ürünü tanıtan arkadaşlar 6 ay ücretsiz kullanım olarak da tanıtmışlardı, o zaman aylık daha uyguna geliyor Vodafone a geçebilirsiniz demişlerdi. Kısmet değilmiş , teşekkürler. -
Akn'ler butun firmalarda kalkıyor evet. Olası bir zam bekleniyor bununla birlikte. -
arkadaşımda aynı şekilde 2 fatura ödeyerek kurtuldu. -
Ben teşekkur ederim, yardimci olabilecegim bir durum olursa pm atabilirsiniz. -
Bir de 3 ay içinde cayma bedeli yok ama kurulum ücreti vs gibi ödenmesi zorunlu gider var mı?
Binada hem kablonet hem de vodafone fibermax var. Kablonetin hala akn açıklaması olmayışı ve aknli paketlerine ilişkin açıklama yapmayışı insanı kıllandırıyor. Onlar aknyi kaldıracağız diyemiyorken fibermaxin diyebilmesi çok güzel. Aynı altyapı farklı ili tutum. -
Yaş olarak tutmuyor tabiki de bir arkadaşım bu tarifeden yaptırmış. Nasıl oldu anlamadım. Selfy hatları gibi şartlara uygun birinin adına olmasa da tc’si ile işlem yapılabilir mi diye merak etmiştim (kardeşim) -
Hayır ilk 3 ay içinde cayma hakkına sahipsiniz. Kurulum aktivasyon ucreti yansimadan guncel faturanizi odeyerek iptal ettirebilirsiniz. Mevcut müşterilemizin tahahutu oldugundan dolayı zamdan etkilenmeyecek olup, akn'siz hizmetlerini almaya devam edecekler. -
Evet gsm'de dediginiz gibi kullanici koduna yakininiz tc'si ile giris yapilabiliyor fakat net hizmetlerinde boyle bir uygulama yok malesef. -
Adresimizde fibermax altyapısı olup olmadığını nasıl sorgulatabiliyoruz acaba?
Hali hazırda Türksat kablo müşterisiyim, 50 mbps/50 GB akn’li internet için 50₺ ödüyorum. Buna yakın hangi tarifeyi önerebilirsiniz?
Teşekkürler -
Bakalım hemen yardımcı olalım. -
Sadece fiber için mi geçerli? Vdsl ile kullanılabilir mi? -
Bana berilen cevap uydunet üzerinden max 50mbit veriliyormuş. Superonline fiber varsa binanızda 100mbit verebiliyorlar. Ping yurtdışı sorunlarında superonline daha iyi diye biliyorum.
Benzer içerikler
- starbucks doğum günü
- vodafone numara taşıma faturalı
- osse mi rayban mi
- ccleaner pro key
- kırmızı fırsat 16 gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X