Şimdi Ara

100 mbps akn'siz fiber internette son 4 gün..! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
4
Favori
13.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bölgenizi yani adresiniz pm den gonderin bakalim. Isimizi garantiye alalim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=ZhBi3X1zawM şunu buraya bırakalım da saçma sapan cayma bedeli ödemeyin!
  • suatin kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde türk telekom beni 3 ay bekletti.Bir türlü interneti nakil ettirmediler yok port yok bilmem ne.Bende başka internet sağlayıcısına geçtim.https://www.youtube.com/watch?v=ZhBi3X1zawM ayrıca cayma bedeli hakkında şu videoyu izle ve haklarını öğren.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lBetelgeuse

aynı şekilde türk telekom beni 3 ay bekletti.Bir türlü interneti nakil ettirmediler yok port yok bilmem ne.Bende başka internet sağlayıcısına geçtim.https://www.youtube.com/watch?v=ZhBi3X1zawM ayrıca cayma bedeli hakkında şu videoyu izle ve haklarını öğren.
    Diğer internet sağlayıcılar da alt yapı yok diyorlar. 180 bin nüfuslu ilçenin göbeğinde yaşıyorum. Alt yapı yok diyorlar. Başvurmadığım şikayet etmediğim yer kalmadı. Öyle bekliyoruz.
  • cayma bedelini nasil oduyorsunuz? Sozlesmede acik acik yaziyor mu? Bugun vodafone mh ile gorustum. Bulundugum ev icin 73 mbps kadar alabiliyorsunuz dedi, vdsl oluyor galiba. Fiber yok zannedersem. Bu kampanyadan yararlanamiyor muyum?
  • slickman S kullanıcısına yanıt
    Biz ödemiyoruz. Atiyorum cayma bedeliniz 200 tl çıktı. Size 200 tl lik fatura çıkmiyor. Siz diger operatore oderken, bizde size fatura gondermiyoruz.

• Bakın kardeşim buraya uzak durun

100 Mbps abonesiyiz.

100 mbps akn'siz fiber internette son 4 gün..!
  • 100 mbps akn'siz fiber internette son 4 gün..!

• 100 mbps akn'siz fiber internette son 4 gün..!

• 5 mb up çok komik duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 mbps kendi evimdekini de atayim.
    100 mbps akn'siz fiber internette son 4 gün..!

• Süper online fiber kullanıyorum. 25 MB aylık 89 tl. AKN yok. Kontratım 11/2019 da sona eriyor.

Bana önerebileceğiniz F/P paket var mıdır?
  • Hocam bana yeni kurulum yapıldı. Sol altyapısından 100mbps fiber alıyorum ama kablolu hiç 90mbps ı geçmedi. Kablosuz zaten Allahlık HG255S ile. Yapılabilecek bir şey var mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysakay kullanıcısına yanıt
    Hocam oncelikle merhaba;

Vodafone tsat alt yapisinda 50 e kadar veriyor. Sol'de 100 mbps. Bu attiklarimin hepsi sol. Ben evimde de sol alt yapidan kullaniyorum. Gpon. Hg255s bendeki de ayni modem. Ona şöyle birsey yapariz mh arayip ip degistirin, sonrasinda modeme guncelleme attirin. Modemin fisini cekip 10 saniye sonra tekrar takip calistirin. Sonra tekrar test yapin. Bi kez de boyle deneyin. Sorun cozulmezse yine yazin yardimci olacagim.

• fibermax.com.tr adresi Vodafone tarafından kurulmuş bir platform değil. Domain sahibi OSBİL TECHNOLOGY LTD. isimli bir şirket ve Kıbrıs'ta görünüyor. Muhtemelen taşeron bir şirket ve Vodafone'a getirdikleri abone başına kazanç elde ediyorlar. Teoride kötü birşey değil fakat ülkemizdeki bu tarz şirketler sizi abone yaparken farklı şeyler vaat ederek sizi abone yapıp komisyonlarını alıp aradan çekilebiliyorlar. Sizde beklemediğiniz bir paket ile karşı karşıya kalınca sözleşmede bulunan imzanızdan dolayı itiraz hakkına sahip olmuyorsunuz. Türksat Kablo aboneliğimi başlatmak istediğim dönemlerde buna benzer gerçek dışı vaatlerde bulunulmuş ve sözleşmede farklı şartlar imzalatılmaya kalkmışlardı. Tekrar belirtiyorum bu işi düzgün yaptıkları sürece ortada kötü bir durum yok fakat durumun farkında olarak başvuru yapın ve sözleşmeyi okuyun. Bu uyarılar haricinde sundukları paketler ve fiyatları ülkemiz şartlarında gayet makul görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 29 Aralık 2018; 17:0:34 >

• Ephésus kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam oncelikle verdiginiz dogru bilgiler icin tesekkur ederim.

24 mbps kampanya fiyati 54.90 modem ucreti ile birlikte 6.90 62 tl ye geliyor ilk yil 5tl vodafone indirim uyguluyoruz. Ilk yil 57 tl ikinci yil 72 tl oluyor.

50 mbps ilk yil 67 ikinci yil 82 tl

100 mbps ilk yil 82 ikinci yil 96 tl

Bunun disinda 3 ay denemeli veriyoruz. Yani abone ilk 3 ay icerisnde cikmak kapatmak isterse sadece guncel fatura tutarini odeyip,modemi iade ederek cikabiliyor.

500 tl ye kadar cayma bedelini karsiliyoruz. Oda su sekilde;

Cikan cayma bedeli faturasi kadar vodafone'dan fatura cikmiyor.

Sol alt yapisi ve tsat alt yapisini kullanabiliyoruz. Vodafone kendi alt yapisi olan yerde extra 5tl daha indirmli oluyor.

Sol ve vodafone alt yapisindan 100 mbps verebiliyoruz. Tsat alt yapisndan ise sadece 50 mbpse kadar veriliyor.

Abonenin ustune vodafone hat var ise her ay 4gb ucretsiz internet alabiliyor.

Gunluk 4gb yazip 7000e gondermesi kafi. 24 saatlik

Bunun disinda suna katilmiyorum, 5 parmagin 5i bir degil. Zor sartlarda para kazanmaya calisan biri olarak paranin nasil kazanildigini iyi bilirim. Bu forumdan 100 e yakin islem yaptim. Kimseyi ne magdur ettim, ne de kimseye yanlis bilgi verdim. Ve kendi sahsima ait numaramida verdim. Herkes odedi paranin karsiligini almak ister. Hatta burada daha once vodafone gecmis arkadaslara da yardimci oldum. Hicbir soruyuda yanitsiz birakmadim. Ama size de tesekkur ediyorum bilgi verdiginiz icin. Bu arada kibrista degilim,izmirdeyim. 100 mbps akn'siz fiber internette son 4 gün..!

• Ben basvuru yapanlardanim sagolsun huseyin bey ttnete gitmekten kurtardı beni gerci cayma bedelini ogrenip bilgi verecekti bana onemli degil vodafone aradi onayimi aldi modem icin randevu alinacak bekliyorum. Ben olaya su sekilde bakıyorum ilk yıl 57 ikinci yil 72tl 24mb aylik hesapladigimda 65tl ediyor bu iyi fiyat ayrica fiber internetle ilk tanismam olacak nitekim ttnet hipernet kullanicisiyim fena degil işimi görüyor ama sozlesmem bitmek uzere olmasi ve fiyatinin yüksek olmasi isleri çığırından çıkardı .aslinda vodafone modemi olanlardan 6.90tl almasa idi burdaki musteri sayisini 2ye yada 3e katlardi diye düşünmüyor degilim.

• crashserkan kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ediyorum.

• başvuru için ne yapmam gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.