Şimdi Ara

100 mbps akn'siz fiber internette son 4 gün..! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
4
Favori
13.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Antalya da fibermaxda pingin yüksek olması neden biliyor musunuz? Vodafone altyapı kutuda Vodafone yazıyor. 2 senedir kullanıyorum 25-35 ms arası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin, Evimde fiber internet altyapısının olup olmadığını nasıl sorgulayabilirim? Turknet sitesinde adsl var derken superonline fiber var diyor. Vodafone sitesinde böyle bir sorgulama yok nasıl ulaşabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin De Bruyne

Kolay gelsin, Evimde fiber internet altyapısının olup olmadığını nasıl sorgulayabilirim? Turknet sitesinde adsl var derken superonline fiber var diyor. Vodafone sitesinde böyle bir sorgulama yok nasıl ulaşabilirim?
    Vodafone Superonline ile ortak altyapı kullanıyor diye biliyorum.
  • ben 50mbps 150 gb olanından istedim,

bana onun süperonline alt yapısına ait paket olduğunu, bulunduğum yerde vodofonenin kablonetin alt yapısını kullandığı bu yüzden

50mbps 250gb olanından ancak yapılabildiğini söylediler

bende mecburen 24 mbps 150 gb tarifesinden aldım

50mbps 150 gb tarifeyi vermiyorlar bir çok müşteri temsilcisi aynı şeyi söyledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 30 Aralık 2018; 15:42:23 >
  • Kampanyanız bitti mi?
  • Pm attim hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fibermax

Yaptiginiz sozlesme de 200 akn yaziyor. 1 ocak itibariyle akn siz olarak devam edeceksiniz.
    AKN mi yazıyor KOTA mı?
    Ben KOTA okudum.
    KOTA olursa 200GB yi aşarsa ücretlendirmede ne gibi bir durum oluyor?
    AKN olursa 200GB aşılırsa ücretlendirmede ne gibi bir durum oluyor?
    Bizi aydınlatabilir misiniz?
  • Hocam madem kafanda suphe var. 08505420542 mh numarasi buyur ara. Kota yok !!

• Bizim apartmana da afis yapistirmislar

100 mbps akn'siz fiber internette son 4 gün..!

• Arkadaşlar geçen hafta, ilk 3 ay 34,90, sonraki 21 ay da 64.90 tl + modem ücreti 7 tl olan kurumsal tarifeye geçiş yaptım Superonline'dan. Tarife kurumsal ama bağlantım bireysel.

50 mbit, 50 gb akk

Bölgenizdeki kurumsal bayilerle görüşüp fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Sınırlı sayıda da olsa, kurumsal tarifeleri bireysel kullanıcılara verebiliyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jny20 -- 31 Aralık 2018; 10:52:20 >
  • Altyapı nereden sorgulanıyor? Bir de halihazırda internet aboneliği olan bir yere bağlanıyor mu ?
  • kahramankahraman kullanıcısına yanıt
    Bende ilk başta düşünmüştüm bunu fakat ilk adı akk sonradan akn dedikleri bir olayda var ben aradım müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bu 200 gb kotamı akn mi diye sordum bana adil kullanım kotası dedi yani akn =akk... Üzerine basa basa konuyu aksettirdim hatta aylık 400 gb civarı bir kullanımı olduğunu belirttim bana ek bir ücret çıkarmı diyerek üstüne basa basa sordum. Cevap hayır bir ek ücret çıkmaz. Limitsiz akn akk kota olmadan tarifenizdeki hızla kullanacaksınız dedi. Hüseyin arkadaş sağolsun yardımcı oldu çok konuda. En basitinden burada konu altından eleştiri yapmadan müşteri hizmetlerini arayın görüşün derim. Ha bu demek değildir vodafone taahütüm yarısında caymayacak.. Cayarsa geçersiz olur yine bir kayıp olmaz. Sevgiler, saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiRaNTx -- 31 Aralık 2018; 12:5:30 >
  • Tesekkur ederim.

• sol 50mbps 200gb kotalı paketteyim. vodafone a geçsem cayma bedeli indirimi yaparlarsa sonra ççıkarken gene sorun yine sorun.. Benim aklım hiç almıyor.. sol altyapısının sahibi 169tl ye satarken aynı hızı sorunsuz tasasız vodafone un aynı altyapıyı kullanarak yarı fiyatına verebiliyor olması.. Nitekim, gördüğüm tüm yakınma şikayetlerde vodafone un teknik servisinin "sorun bizden kaynaklı değil, altyapıı firmasında arıza var" gibi kalıplaşmış salvolar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 31 Aralık 2018; 13:24:54 >
  • Bende başvurdum 100 mbit 200 gb akk superonline altyapısı atlık 80 tl oluyor modem ücretiyle avantajı yılbaşı sonrası 200 gb sınırsız olacak olması. Aynı tarifede 99 veriyordum superonlinede ama akıllı fiber olduğu için kota kalkmayacaktı

• Ben oldukça memnunum tavsiye ederim Vodafone

• bizim binada superonline var. super online üzerinden hizmet veriliyormu.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.