< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
100 Mbps İnternete 340 Lira İsteyen Vodafone

-
-
çok iyi fiyat kaçırma. tt önümüzdeki 9 ay 500 sonraki 9 ay 600..
-
Ben de 350 ödüyorum 80/16 internete. (Ev kentsel dönüşüme girecek, sokağa da fiber gelmedi, en fazla 80 alıyorum)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Harbiden iyi mi fiyat? E sen de Vodafone gec hocam tt cok pahalıymış
güncel 330muş
-
güncel
-
Tt 50 mbiti zamlardan önce 407 tlye bağlattım simdi 600 küsür TL olmuş
Bence turknete bakmalısın eğer ki en ucuzunu istiyorsan gigaspeed bakabilirsin
Fiyat normal gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence starlink geç hem ucuz hem hızlı...
-
Fiyat iyi ama Vodafone müşterileri pek memmun değildi. Sürekli kesinti oluyor internet yavaş diyorlardı.
Telefon faturasına ben 300 küsur lira veriyorum ama net bazen yavaş cekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizde hic olmuyo
Superonline varken rezaletti vodafoneun masallahi var
Forumda tüm sağlayıcıların fiyat listesinin olduğu fotoğraf vardı googlea yaz internet sağlayıcıları dh forum diye çıkar.
50 mb yi 150 TL ye veriyolardı sanırım.Bilindik olanı seç,adı duyulmamış bir şirket seçersen net sıkıntısı yaşama ihtimalin olabilir
-
Çıkmadı kral
neduun denen bu kral ledüün ilmiyle sana linki buldu ve atıyor ok baba
https://forum.donanimhaber.com/100-luk-tarife-fiyatlari--155948637
ucuzlardan gözüme ilk çarpan ve bilinen comnet,poyraznet vs oldu bunlar 100 mb fiyatlarıymış sitelerine gir bak gene teyit et.
Ekşiden yorumları felan oku, bunlar taahhütsüz diye biliyorum sonra gene fiyat arttırırlarsa ve kaliteleri ne durumda orasını bilemem ona göre karar ver okay baba gözünü seviyim canımsın
-
He vallah benim gardasim saollasssin ama ben vodafone ile 1 sene daha anlasmisim
Zaten param neyin olursa seneye insallah tvsi falan olan bir seye gececegim bu vodafoneda tv hizmeti yohtır bizi pef etmis vallah
Kablonet aldım ben. 100mbps intirnet + ileri geri sarmalı, seçip izlemeli 4k tv, eurosport, nba, tenis kanalları falan hepsi açık 360tl. 2 yıl taahhüt. Ben alalı 3 ay falan oldu şimdi zam gelmiş olabilir. Hizmet de çok iyi, internet de. Tavsiye ederim. Altyapısı zaten fiber. Alçak ttnet yıllarca iliğimi sömürdü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUBJECT 101 -- 9 Şubat 2024; 2:24:4 > -
10 dolara 100 mbps internet dünyanın en ucuz internetlerinden ne sızlanıonuz
-
Arkadaşlar benim bi sorunum var vodafone net kulanıyorum modemde arıza vardı değiştirdiler antenli modem taktılar intenet hızım yarı yarıya düştü diğer odalarda zor çekiyor ne yapmalıyım?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hey gidi be şuraya üye olduğumda, 18 yıl geçmiş püüü, 256 kbps internetim vardı, 1 tane mp3 indirene kadar 5 dakika geçiyordu. şimdi 1000 mbps'ler konuşuluyor.
-
Benzer içerikler
- adli tıp kan analiz uzmanı
- en iyi tereyağı markası
- ritalin, concerta farkı
- macrocenter çalışma şartları
- flörtle ne konuşulur
- indirimler ne zaman başlıyor
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
- exxen de neler var
- galaxy unpacked
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X