Şimdi Ara

%100 SSD kullanımı fakat okuma değerleri 0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SSD yi bir hafta önce aldım arada sırada görseldeki gibi oluyor ve donuyor hiçbir işlem yapılamıyor 10-15 saniye sonra düzeliyor her türlü testi yaptım bir sorun çıkmadı 1-2 kere format attım yine düzelmedi.Ssd den önce böyle bir sorun yoktu kullandığım ssd samsung 860 evo 250 gb acaba ssd mi sorunlu zor bozulan ürünler diye biliyorum %100 SSD kullanımı fakat okuma değerleri 0

• Bu tür sorunlar genelde bilgisayarın AHCI kontrolcüsünden kaynaklanıyor.

Eğer Intel sistem kullanıyorsanız Intel'in sitesinden son sürüm "Intel® Rapid Storage Technology" sürücüsünü kurun.

Intel sistem kullanıyorsanız ve sürücü yükleme işlemi bir işe yaramamışsa veya AMD sistem kullanıyorsanız BIOS ayarlarından SATA ayarını AHCI'den RAID moduna alın, modu değiştirdikten sonra tekrar format atın ve format attıktan sonra Intel sistem kullanıyorsanız "Intel® Rapid Storage Technology" sürücüsünü, AMD sistem kullanıyorsanız AMD'nin sitesinden çipsete göre indirebileceğiniz RAID sürücüsünü kurun.
  • Amd fx sistem 970 990 chipsetli anakart kullanıyorsanız amd sata driver ini kaldırıp microsoftun driver kurulunca ortadan kalkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoftun driverı dediğiniz şey nedir anlamadım ismi ne driverın
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Bu tür sorunlar genelde bilgisayarın AHCI kontrolcüsünden kaynaklanıyor.

Eğer Intel sistem kullanıyorsanız Intel'in sitesinden son sürüm "Intel® Rapid Storage Technology" sürücüsünü kurun.

Intel sistem kullanıyorsanız ve sürücü yükleme işlemi bir işe yaramamışsa veya AMD sistem kullanıyorsanız BIOS ayarlarından SATA ayarını AHCI'den RAID moduna alın, modu değiştirdikten sonra tekrar format atın ve format attıktan sonra Intel sistem kullanıyorsanız "Intel® Rapid Storage Technology" sürücüsünü, AMD sistem kullanıyorsanız AMD'nin sitesinden çipsete göre indirebileceğiniz RAID sürücüsünü kurun.
    MSİ 970 anakart kullanıyorum ve AHCI desteklemiyor bir kere RAID moduna aldığımda mavi ekran vermişti ama deneyince size dönücem

• quote:

Orijinalden alıntı: VegaPunk

MSİ 970 anakart kullanıyorum ve AHCI desteklemiyor bir kere RAID moduna aldığımda mavi ekran vermişti ama deneyince size dönücem

Alıntıları Göster
    Tamam ssd de sorun yok sorun amd nin chipset sürücüsünde bilgisayar yöneten kaldırdınız zaman sorun çözülür ahci olarak değiştirebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    M.2 SSD Hızı çok düşük.
    2 yıl önce açıldı
    m.2 SSD Düşük Yazma Hızı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.