Şimdi Ara

100 vs 100.000 Tutun Dertliyim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    lysde ilk 100 deyim mf
    sevgilimse 110bin tmci
    Sınav senesi başında 9 aylık sevgilimden ayrılmıştık ben derslerime odaklanabileyim diye ygsden önce bu kızı tanıdım ama çok sevdim ygsden önce biraz vicdan rahatsızlığıyla ilişkiye başladım herşeyin iyi gittiği söylenemez ama bu kızla gelecek hayalleri kuruyorum ciddi anlamda çok aşığım çok
    Benim hayalim Cerrahpaşa tıptı özellikle tusta rahat olduğu için
    ama kız en batı olarak ankarada okuyabileceğini söyledi şuan istediği bölümler bile ankarada yokmuş
    babası malatyada gaziantepte mersinde vs okutmak istiyor

Tıp okuyacağım için 1 sene 2 sene 3 sene dayandım diyelim onunla 6 sene nasıl bekler beni buna içim el vermiyor dayanamam . Onu kaybetmeyi istemiyorum açıkça söyledim gel yakınımda yaşa diye ama zor Ne yapmam lazım ankara yazmayı düşünüyodum şuan hacettepe ancak o bile garanti değilki okuyacağı orada

Keşke onu bu sene değilde üniversite yıllarında tanısaydım
    Çok acı veriyor

• Bir tanidik vardi lisedeyken. Uc senedir sinif arkadasiyla birlikteydi. Tercihlerini ayni uniye yaptilar, gittikten bir ay sonra ayrildilar. Sevgiliye gore tercih mi yapilir bilader andaval misin? İstedigin yeri yaz gec. Tmde 100bin nedir ayrica? Davul bile dengi dengine. Git İstanbulda tipci hukukcu kiz bul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonucu gördüğüme sevinemedim çünkü aramızdaki uçurum dahada açıldı o kadar kolay değil bırakmak
  • Kardeşim kendini yakma emek vermişssin kazanmıssın önünde parlak bir gelecek var... Bu işler nasip kısmet işleridir kaderinde varsa sen uzayda da olsan o kızla evlenirsin yoksa yanıbasındayken bile olmaz... olacaksa öylede olur böylede.
  • İnşallah sonuçta hayallerimizde mutlu olmamız için yardım için sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: serverut38

Sonucu gördüğüme sevinemedim çünkü aramızdaki uçurum dahada açıldı o kadar kolay değil bırakmak

Kardesim biz de asik olduk olduk bittik. Anlariz sevdadan. Cerrahpasaya git bir donemde kiz miz kalmaz unutursun. Madem o da seni seviyomus, calisaymis da istanbul kazansaymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklımda buluncak tekrar hazırlanmasınıda isticem yanıma gelmesi için devlet bursuda var diyorum beraber geçiniriz diye :)
  • Hocam emin ol sevda gerçelse kopmaz sana şöyle söyleyin bizim bir tanıdık var kız sivasta okudu oğlan antalya da 4 yıl ayrı kaldılar bunlarda son yıl dershanede tanışmışlar lisede düşüm üni ayrı şehir hiç kopmamışlar geçen ay evlendiler yani isteyince zorlansanızda olur kızı görmeye gidersin sen o gelir yanına hem bir daha hazırlanacaksa yardımın olmuş olur nafası dağılır tabi sen sevginden eminsen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kadınlara güven olmaz. Benim gençliğim karı kız yüzünden yandı ve şuan toplamaya çalışıyorum. Bugün senin için ölürüm diyen kız yarın seni görse suratına bakmaz. Karı milleti sen ben gibi değildir. Tek kelime diyeceğim sana. ''Üzülürsün''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.