Şimdi Ara

100. YIL FENERBAHÇE PİYANGOSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen Pazartesi günü çalışmış olduğum bankama gittim. Veznedeki arkadaş Adem Bey buyrun çekiliş biletiniz dedi. Daha bileti bana uzatırken bile içim cız etti. Bilet üzerinde FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ yazıyordu ve üzerinde AZİZ YILDIRIMIN resmi vardı. Kendim GALATASARAYLI olarak veznedeki arkadaşa sağol diye tepki gösterdim. Sonradan aklıma birgün GALATASARAY lisesi öğrencisine bir ödül töreninde ödülünü vermek üzere AZİZ YILDIRIM çağrılmıştı. Ancak ödülü uzatan AZİZ YILDIRIM ın elini bile sıkmayan o öğrenci aklıma geldi. kendi kendime bırak yaf fair play-centilmenlik yap uzatılan teklifi al dedim. 28 Nisan 2007 - 10:00 da çekiliş olacakmış ( bugün ) yani demem o ki 00015509 nolu biletin sahibi oldum.

2006 - PORSCHE CAYENNE bana çıkarsa (3,000,000 da 1 ihtimal :) ) ÖTV + KDV + HARÇ ve yükümlülük + intikal vergileri + Devir harçları beni aşar bu durumda ne yapmak lazım ?

Not : Bu arada başka bilet sahipleride varsa sonuçlar 03 Mayıs -04 Mayıs Akşam gazetesinde yayınlanmadan belit numaralarını yazsınlar ki çekiliş sonrası bakalım aramızdan kime ne çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozkurt28 -- 28 Nisan 2007; 12:15:01 >

• çıksın düşürünüz.. veya çıkarsa söyle aziz yıldırıma böyle böyle de.. be fb li olcam bundan sora de hepisini ödeyiveriri
  • biz de o biletlerden bulmak için bugün plan yapıoduk ama çekilişin bugün olduğunu unutmuşuz maalesef...sonraki 200. yıla artık şans
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEŞİKTAŞ 100.YIL FORMASI
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.