Şimdi Ara

100. YILDA BİR KUPA DAHA:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ZAMAN ın istanbul İnönü Stadında düzenlemiş olduğu şöhretler turnuvasını Fenerbahçe finalde Trabzonspor u 4-1 yenerek kazandı.

Fenerbahçe de Pierre Van Hoojdonk.Elvir Boliç,Uche gibi isimler dikkat çekti.

• yaw bizimkilerde amma ayıp ettiler yaw bi kupada gs ye bıraksalar nerde ne kupa var aldılar
    quote:

Orjinalden alıntı: tunciz

ZAMAN ın istanbul İnönü Stadında düzenlemiş olduğu şöhretler turnuvasını Fenerbahçe finalde Trabzonspor u 4-1 yenerek kazandı.

• quote:

Orjinalden alıntı: tunciz

ZAMAN ın istanbul İnönü Stadında düzenlemiş olduğu şöhretler turnuvasını Fenerbahçe finalde Trabzonspor u 4-1 yenerek kazandı.

helallll
  • Pierre hala çok formda..pivot santrafor olarak düşünülebilir kezman'ın yanına, o derece..
  • Ben kaleci Nurettin'i çok beğendim, gerçekten iyi bir kaleci olduğu anlaşılıyor, iyi toplar kurtadı.
  • gerçekten kaleci nurettin çok iyi bir kaleci gibi duruyodu.hoojdonk ise eski günlerindeki gibi takımı için herşeyi yapmaya hazır
  • Pier Van Hooijdonk artık futbola geri dönmez. Sadece antranör olarak FB ye gelmesini isterdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.