Şimdi Ara

1000-1500 TL ekran kartı tavsiyesi(uzmanlar içeri :) )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mevcut sistemim;
    AMD Fx8350,Asus crosshair formula-z anakart,8gb ddr3 1866mhz ram,Asus 7870DCUII o.c ekran kartı,750 watt 80plus ocz psu

ekran kartı çok yetersiz 1920 1080 çözünürlükte oyunlarda

gtx970 çok ideal ama cw ve son zamanlarda gündemde olan bellek problemimden dolayı son hafta caydım :(

r9 290x ekran kartı düşündüm ama tek bir model beğendim oda msi lightning ki piyasada neden yok ondan daha hızlı 290x varmıdır?

sizlerden ricam martta gta5 ve witcher 3 oynayacağım 1000-1500 arası sistemime uygun bir ekrankartı için her bir görüşünüz benim için değerlidir

iyi çalışmalar.

• MSI Lightning i yurt dışından alabilirsin. Amazon, Newegg vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: codmw2uzmanı2003

MSI Lightning i yurt dışından alabilirsin. Amazon, Newegg vs..

amazon.com da amazon üzerinden 350 dolar a buldum
    ups ile kargo gönderimi çok pahalı tutmazsa bir iki güne alabilirim bu konuda forumda birkaç uzmana pm attım

eğer düşündüğüm gibi giderse vergi iadeside alırsam kart bana 900-1000 lira gibi bir fiyata gelecek
  • rawenheart R kullanıcısına yanıt

http://www.amazon.com/ASUS-STRIX-GTX970-DC20C-4GD5-Graphics-Cards/dp/B00NJ9BJ8G

budur kardeş.
  • En güvenilir seçenek bana göre Evga eu üzerinden gtx980 alman.Kargo dahil 1565tl'ye getirilebiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.500'e kadar bütce varsa 2. el temiz bi gtx 980 bak şahsen bende öyle yaptım.
  • 1 ay daha bekle amd r 380x ler gelecek nvidia da da indirim olacaktır istediğin kartı daha ucuza alırsın şubatta gelecek diye biliyorum ama net bir bilgim yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

Elinizdeki kart ile bir süre daha devam edin. R9 300 serisini ve NVIDIA'nın yeni kartlarını görmüş olursunuz.

GTX 970'e de bu aralar yönelmeyin.Bu bellek durumlarının götürüsü ne olacak kesinlikle netlik kazanması lazım.

Elinizdeki kart sizi bir süre daha idare edecektir.

• İkinci el temiz yurtiçi GTX980 veya GTX980Tİ alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.