Şimdi Ara

1000-1500 TL MODEM ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, evde kullanacağım bir bilgisayar ve 4-5 adet telefonun bağlanacağı Türk Telekom VDSL2 (30-50 Mbit paketi) kullanacağım orta halli bir modem arayışındayım.

Keenetic Extra DSL kullanıyordum yandığı için yeni modem arayışındayım.

Bütçe olarak en fazla 1000 TL düşünüyorum. Eğer çok fark olacaksa biraz daha artabilirim. (En fazla 1500)

Önerilerinizi bekliyorum başka hangi bilgi gerekli emin değilim ihtiyaç halinde cevaplayabilirim.

• 1000 TL civarına sıfır çift band (extra dsl ayarında) modem bulamazsınız.

Keneetic'ten memnunsanız
    1700 TL (kupon çek bonusla 1500 altına gelir)
    www.n11.com
    Keenetic Carrier KN-2111-01EN DSL AC1200 Dualband VDSL2/ADSL2+ Modem Router Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/keenetic-carrier-kn-2111-01en-dsl-ac1200-dualband-vdsl2adsl2-modem-router-24303885

1417 TL
    TP-Link Archer VR300, AC1200 Mbps Kablosuz Dual-Band Fiber Destekli VDSL/ADSL Modem Router, 4 Ethernet Portu ve 4 Harici Anten, Tether Uygulaması ile Kolay Kurulum
    amzn.eu
    TP-Link Archer VR300, AC1200 Mbps Kablosuz Dual-Band Fiber Destekli VDSL/ADSL Modem Router, 4 Ethernet Portu ve 4 Harici Anten, Tether Uygulaması ile Kolay Kurulum : Amazon.com.tr: Bilgisayar
    https://www.amazon.com.tr/dp/B077PZLGVB?ref=cm_sw_r_mwn_dp_C9NP33FN67YVM0RDWHQ7&ref_=cm_sw_r_mwn_dp_C9NP33FN67YVM0RDWHQ7&social_share=cm_sw_r_mwn_dp_C9NP33FN67YVM0RDWHQ7&language=tr-TR

1659 TL
    TP-Link Archer VR400, AC1200 Mbps Kablosuz Dual-Band MU-MIMO Fiber Destekli VDSL/ADSL Modem Router, 4 Gigabit LAN Portları + 1 USB 2.0 Port, Beamforming, Tether Uygulaması ile Kolay Kurulum
    amzn.eu
    TP-Link Archer VR400, AC1200 Mbps Kablosuz Dual-Band MU-MIMO Fiber Destekli VDSL/ADSL Modem Router, 4 Gigabit LAN Portları + 1 USB 2.0 Port, Beamforming, Tether Uygulaması ile Kolay Kurulum : Amazon.com.tr: Bilgisayar
    https://www.amazon.com.tr/dp/B01M1VAY45?ref=cm_sw_r_mwn_dp_GKW6W74CQY7FB7YXE2M7&ref_=cm_sw_r_mwn_dp_GKW6W74CQY7FB7YXE2M7&social_share=cm_sw_r_mwn_dp_GKW6W74CQY7FB7YXE2M7&language=tr-TR

Ya da 2. El bakacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam ek olarak Tenda V12 önerileri geliyor, normal bir kullanıcı olarak düşünürsek. Modem arayüzünü kullanmayı detaylı ayarlar yapmayı hiç bilmiyorum.

Sizce en mantıklı tercih hangisi olur ?

V300 ve V400 arası port yuvası ve anten farkı mı mevcut ?

• Tenda'nın konusu vardı forumda yanlış hatırlamıyorsam. Konuyu çan forumdaş sonradan almayın bu modemi diye konusunu güncellenmişti. TP-Link, Zyxel, Keenetic üçlüsünden birini tercih ederim şahsen.

VR400'de artı olarak, Gigabit LAN Portu ve USB Portu mevcut. Modemler başına iş gelmediğinde uzun süre gidiyor, 250 TL fark bence verilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt

VR400 ile ilgili forumlara baktım ama çok fazla olumsuz yorum mevcut şaşırdım aslında. Bu işin bu kadar karmaşık olacağını düşünmemiştim. Wi-Fi konusunda çok sorun yaşayanlar olmuş.

O zaman en mantıklı seçenek Keneetic olacak sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    45.000 TL Laptop önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.