Şimdi Ara

1000 dolara bu bilgisayar nasıl??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sizin tavsiyelerinizle yaptığım bu pc nasıl acaba??yorum ve görüşleriniiz bekliyorum
    (bu arada overclock yapmayacam)

İŞLEMCİ :AMD athlon 64 3000+ 939
    ANA KART :MSI - K8N NEO2 PLATINUM
    EKRAN KARTI :ASUS RADEON 9550GE/TD 256MB DDR
    BELLEK :2*512 MB DDRAM 400 MHZ PC3200 (TWINMOS DUAL DDR KIT)
    HARD DİSK :SAMSUNG - 160 GB SATA
    KASA :AOPEN - H600B28 400W
    CD-R : LG - COMBO
    MONİTÖR :SAMSUNG - 793MB(17")
    KLAVYE/ MOUSE :MICROSOFT SET

monitör konusunda; magicbright özelliği için 20 dolar fazla verilirmi?? (793MB-145dolar ,793DF-127dolar)
    Anakart için 60 dolar fazla verip MSI - K8N NEO4 PLATINUM almaya değermi...
    bide ekran kartı için aynı fiyata MSI - NX6200 TD128 var...hangisi daha uygun??
    şimdiden saolun....

• fiyatını araştırmadım ama sadece magic bright özelliği ile ilgili cevap vericem ben sync master 763 mb kulanıyorum benişmkinde var o özallik geyet güzel bir özellik bence değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: armatez

fiyatını araştırmadım ama sadece magic bright özelliği ile ilgili cevap vericem ben sync master 763 mb kulanıyorum benişmkinde var o özallik geyet güzel bir özellik bence değer
    KDV dahil 1000$ diyorsan biraz daha ucuz olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xf -- 22 Mayıs 2005, 21:20:40 >
  • ewt kdv dahil 1000 dolar....zaten yaklaşık 1000 dolarım war onuda en iyi şekilde kullanmak istiyorum..yorumlarınızı yazarsanız sevinirim arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cay_lak

ewt kdv dahil 1000 dolar....zaten yaklaşık 1000 dolarım war onuda en iyi şekilde kullanmak istiyorum..yorumlarınızı yazarsanız sevinirim arkadaşlar..
    sistem güzel.ama işlemciyi VENICE çekirdekli al.9550nin 256 mb olmasının sana hiç bir faydası yok.hatta o/c için çok sorunlu 256 mblar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xf

sistem güzel.ama işlemciyi VENICE çekirdekli al.9550nin 256 mb olmasının sana hiç bir faydası yok.hatta o/c için çok sorunlu 256 mblar.

Alıntıları Göster
    dostum kdv dahil 1000 dolar gerçekten iyi işlemci olarak bende venice derim oc açısından daha iyi olur. anakart hakkında pek bi bilgim olmadığı için bişey diyemeyeceğim. monitör olarak ben 793 df aldım ama pişman oldum sonradan neden mb almadım diye monitör bi kere alınıyo ekran kartı değişir anakart değişir işlemci değişir ama monitörü kullanırsın bence. ekran kartı olarak 9550ge ler iyi ama boşuna para verip 256 mb alma çünkü hiç bir farkı yok hatta 128 mb lar daha iyi oc oluyor. bunlar dışında ramler gerçekten kalite. harddiske ve diğerlerine de lafım yok ama harddisk sata dır umarım.
    senin için hayırlısı olsun güle güle kullan...

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

dostum kdv dahil 1000 dolar gerçekten iyi işlemci olarak bende venice derim oc açısından daha iyi olur. anakart hakkında pek bi bilgim olmadığı için bişey diyemeyeceğim. monitör olarak ben 793 df aldım ama pişman oldum sonradan neden mb almadım diye monitör bi kere alınıyo ekran kartı değişir anakart değişir işlemci değişir ama monitörü kullanırsın bence. ekran kartı olarak 9550ge ler iyi ama boşuna para verip 256 mb alma çünkü hiç bir farkı yok hatta 128 mb lar daha iyi oc oluyor. bunlar dışında ramler gerçekten kalite. harddiske ve diğerlerine de lafım yok ama harddisk sata dır umarım.
    senin için hayırlısı olsun güle güle kullan...

Alıntıları Göster
    saolun....ama şunu söylemeliyimki o/c yapmayacam....onun için venice düşünmüyorum...vede ekran kartı içinde o/c yapmayacağım için 256 mb düşünüyorum ama işte daha karar veremedim ASUS - A9550 GE TD 128mb 128bit mi alsam 79 dolara...çünkü 256mb 128 bit 119 dolar..overclock yapmayacağım için bilmiyoum hangisini alsam yardımcı olursanız sevinirim...

• quote:

saolun....ama şunu söylemeliyimki o/c yapmayacam....onun için venice düşünmüyorum...vede ekran kartı içinde o/c yapmayacağım için 256 mb düşünüyorum ama işte daha karar veremedim ASUS - A9550 GE TD 128mb 128bit mi alsam 79 dolara...çünkü 256mb 128 bit 119 dolar..overclock yapmayacağım için bilmiyoum hangisini alsam yardımcı olursanız sevinirim...

Alıntıları Göster
    Anakartını MSI alma derim daha tam iyi birşey yapamadılar
    Sen en iyisi şu sistemi al

Epox 9NPAJ
    s939 3000+
    2*512MB DDR400 Twinmos(cl 2.5)
    Leadtek 6200 128 veya 256MB
    160GB Seagate SATA
    Smsng 793MB
    LG Combo
    Aopen ES50A-A34 350Watt PSU
    Klavye Mouse set

Bu 1000$ dan 10 15$ ancak fazla olur

• quote:

Alıntıları Göster
    Bildiğim kadarıyla giriş seviyesi ekran kartlarında 256MB Ram olması bişeyi değiştirmiyor.
    Fazladan para vereceğine 128MB Ram olanını al.
    Kısacası söylediğin kart 256MB Ram diye daha fazla verim alamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    muhabbete bak ya..venice midir denis midir ne farkediyo abi.. adam sistem alcam diyo siz kendi o.c heyecanınızı anlatıyonuz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: guesss

muhabbete bak ya..venice midir denis midir ne farkediyo abi.. adam sistem alcam diyo siz kendi o.c heyecanınızı anlatıyonuz....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: guesss

• Bildiğim kadarıyla 793MB real flat ekrana sahip.Yani fazladan parayı sadece magic bright özelliği için vermiş olmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaYa

quote:

Orjinalden alıntı: guesss

Alıntıları Göster
    Caylak dostum bizim sistemler birbirine çok benziyor zaten :) şimdiden hayırlı olsun. ben bir iki hafta içinde kesin alıyorum bilgisayarı. bir de sen nereden almayı düşünüyorsun? ben İzmir Tekmar dan almayı düşünüyorum. Benim bu 6 lı sistem için kdv dahil peşin 577$ ,12 ay taksitle 608$ fiyat verdiler.
    Ben de overlock olayını düşünmediğim için venice almayı düşünmüyorum
    Dostum bence sistem güzel. Bak forumda bir çok kişi yukarıdaki işlemciyi ve anakartı kullanıyor. bir de onlara direk olarak sor istersen.
    kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersayt

Bildiğim kadarıyla 793MB real flat ekrana sahip.Yani fazladan parayı sadece magic bright özelliği için vermiş olmazsın.
    sen boşuna 256 mb boşuna para verme oc yapmasan bile arada fark yok. ama merak etme 128mb lıka asusu alırsan illaki biraz ötelersin çünkü çok kolay ve performans farkı hissedilir derecede artıyor.
  • saolun beyler valla çok yardımcı oldunuz...ben ozaman sistemi şöyle değiştiriyorum ;

EKRAN KARTI :ASUS RADEON 9550GE/TD 128MB DDR

bu arada esvetakbas ben adanadan alacam pc yi..ve yarısını peşin verecem...yarısıda taksit olacak...
    arkadaşlar almışken monitörü 19" almak istiyorum..şimdilik sadece 512 ram kullanacam nasılsa ilerde alırım bi 512 daha ,ama monitör alamam. Sizce PHILIPS - 109E (19") monitör nasıl?? veya 19" crtlerde tavsiye ettiğiniz bi marka varmı??
    tşkkürler..
  • quote:

saolun beyler valla çok yardımcı oldunuz...ben ozaman sistemi şöyle değiştiriyorum ;

EKRAN KARTI :ASUS RADEON 9550GE/TD 128MB DDR

bu arada esvetakbas ben adanadan alacam pc yi..ve yarısını peşin verecem...yarısıda taksit olacak...
    arkadaşlar almışken monitörü 19" almak istiyorum..şimdilik sadece 512 ram kullanacam nasılsa ilerde alırım bi 512 daha ,ama monitör alamam. Sizce PHILIPS - 109E (19") monitör nasıl?? veya 19" crtlerde tavsiye ettiğiniz bi marka varmı??
    tşkkürler..
    ben PHILIPS - 107s66 var mennumum güzel iyi ki başka bi şey almamışım 19 inç hakkında sadece flat olmayan gördüm aynı markanın fakat fiyat farkı vardı biraz fazla geldi bende 17 aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: profesör pato

ben PHILIPS - 107s66 var mennumum güzel iyi ki başka bi şey almamışım 19 inç hakkında sadece flat olmayan gördüm aynı markanın fakat fiyat farkı vardı biraz fazla geldi bende 17 aldım

Alıntıları Göster
    Dostum bir link açtım gigabyte diye ve gigabyte ın nforce 4 işlemcilerin fiyatı 116 dolara düşmüş ve çoğu kimse de olumlu referans veriyor. istersen anakart konusunda kesin karar vermeden o linki bir incele. Valla benim de aklımı çelecekler gibi gigabyte dan yana :) Ama tabii daha araştıracağım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ersayt

Bildiğim kadarıyla giriş seviyesi ekran kartlarında 256MB Ram olması bişeyi değiştirmiyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ersayt

bu söylediğin kısmen doğru ama yinede fark var tabi ekran kartı 256mb 256bit olması en iyisi yada 128mb 256 bit yani oyun için önemli olan bit

• quote:

Orijinalden alıntı: i_clint

quote:

Orjinalden alıntı: ersayt

bu söylediğin kısmen doğru ama yinede fark var tabi ekran kartı 256mb 256bit olması en iyisi yada 128mb 256 bit yani oyun için önemli olan bit

Alıntıları Göster
    3200 almak yerine biraz daha para verip 6600 al.Daha performanslı.(6200'e o/c yapmayacağın için söylüyorum.)9550'den kat kat daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

3200 almak yerine biraz daha para verip 6600 al.Daha performanslı.(6200'e o/c yapmayacağın için söylüyorum.)9550'den kat kat daha iyidir.

Alıntıları Göster
    bu bilgisayara 6600gt yakışır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.