Merhaba arkadaşlar Yeni Mahalle Gaziosmanpaşa lokasyonunda GIGAFIBER kullancısıyım 2 hafta önce de aynı sorunu yaşadım. Şu an download hızım 20-30 arasında gidiyor hem kablolu hem de wireless hızı bu. Normalde 1-2 olan Ping de 15 falan şu an. Bu problemin sebebi nedir? 3-4 aydır kullanıyorum GIGAFIBERI hız sürekli stabildi ne olduysa birden bire oldu. Benzer durumu yaşayan var mı? Teşekkürler. |
1000 mbps download 20 oldu
-
-
Merhaba, yaşamış olduğunuz sorun devam ediyorsa destek kaydı oluşturur musunuz? Fiber ekibimiz hattınızı kontrol ederek size bilgi verecektir. -
açtım ama cevap bildiğimiz şeyler benim problemim hızın %95-97 oranında düşmesi zaten kablolu - kablosuz bağlantıda fark etmiyor bu hızlara düşmesi imkansız 1 gbps kablolu bağlantı 5ghz kablosuz bağlantıda düşsün düşsün 500-600'e, ben şu an hem kabloluda hem de kablosuzda 20-30 mbps download hızı ve 13-15 ping alıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferi56 -- 10 Eylül 2022; 0:10:14 >
-
Şu anda da mesela ping 8-6-4 şeklinde gidip geliyor eskiden stabil olan hız/ping şimdi stabil olmayan ve tutarsız sonuçlar veriyor. Bu hız 10 dk önce ve gün boyunca neye göre 20-30 mbps idi ve 14 pingden aşağı inmiyordu bi anda nasıl ping biraz da olsa düştü ve hız yükseldi? Kutuyua bağlanan cam kablonun ucunda mı sorun var acaba? Çünkü kuruluma ilk geldiklerinde sinyal yüksek deyip gitmişlerdi sonra ekiplerin arızayı hallettiğini tekrar geldiler kuruluma yine yüksek dediler düzgün çalışmaz dediler ama sonra ucu değiştirince düzelmişti. Problem kendini mi tekrarladı acaba?
-
aynı sorunu bayrampaşada yaşıyoruz malesef.
bölgesel sıkıntıları var
-
Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim. -
buyrun hocam 55862302
-
Ben burada 2 tane problem düşünüyorum. Ya hatta problem var yani Türknet kaynaklı ya da sana gelen fiber da (dolaptan) hasar var. Üçüncü olarakta modemle alakalı problem olabilir.
-
Uzmanımıza hattınızı tekrar kontrol etmesi için kaydınız üzerinden bilgi verdim ve kontrollerini yaparak sizinle iletişime geçecek. -
Selamlar ben de katılıyorum size bu yüzden sorunun tespit edilmesini ve bunu çözmemizi istiyorum bir an önce. Aylardır stabil hızda (kabloluda 850-900 kablosuda 600 mbps download) kullanıyordum interneti 2 haftadır bir sorun var. Mesela bu sabah düzeldi hız 30 dk sonra 100 mbps'e düştü. Dediğiniz gibi ya Türknet kaynaklı bölge altyapısında sorun var ya bizim dolapta hasar var ya da modemde.
Ama şunu da belirtmek istiyorum bize ilk kuruluma geldiklerinde sinyal seviyesi yüksek olduğu için yapamadılar kurulumu ekip gelip düzeltecek sonra yapacağız dediler, daha sonra ekip düzeltmiş deyip kuruluma geldiler sinyal yine yüksek çıktı, "nasıl olur ekipler düzeltmişti" dediler cam kablonun ucunu değiştirip başka bir porta taktılar, tamamdır düzeldi deyip kurulumu yaptılar. O gün bugündür 4-5 aydır sorunsuz stabil şekilde kullanıyordum interneti, bu sinyalin kendiliğinden tekrar artması ve arıza göstermesi durumu var mı acaba?
-
ne zamandır bu sorun var hocam orada
-
En başta normal sonra bozulması ilginç.
Sinyal arttıyorsa o zaman Türknet kaynaklı problem gibi görünüyor.
-
3 gündür.
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu uzmanımızın ve ekiplerin kontrol edebilmesi içinwww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
aynı durumdayız upload da düştü :D
-
Uzmanımız güncelleme yapmıştır. Şu an sorun yaşıyor musunuz? Sorun devam ediyorsa www.turk.net/oim sayfamızdan kaydınızı çözülmedi olarak güncelleyebilir misiniz? -
kablolu bağlantıda düzeldi hız şu an kablosuz 5ghzde eskisine göre 1 tık daha düşük ama teşekkürler
-
Sorunun çözümlendiğine sevindim Keyifli kullanımlar dilerim -
teşekkür ederim ayrıca bu verdiğiniz Zyxel modem yerine başka bir modem verme şansınız yok mu? faturaya ek ödeme de yapabilirim yeter ki wifi 6 destekleyen düzgün bir modem olsun
-
Merhaba, modemde bir sorun olması durumunda ekipler değişim yapıyorlar ama onun dışında belirttiğiniz gibi bir sürecimiz bulunmuyor.
Benzer içerikler
- türknet kurulum ücreti
- turknet statik ip
- internet ışığı yanıp sönüyor
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- ev interneti başka operatöre taşıma
- internetim çok yavaş
- statik ip
- gigafiber nedir
- turknet fiyat 2024
- turkcell abone sayısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X