Şimdi Ara

1000 TL Limit İle Televizyon Tavsiye Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Babam televizyon alalım dedi ben de baba sormadan almayalım dedim. Sonuç olarak buradayım :)

Babama bir kişi bu televizyonu tavsiye etmiş :http://www.hepsiburada.com/liste/axen-42-usbmovie-full-hd-led-sunny-elektronik-as-garantisindedir/productDetails.aspx?productId=evsunny42truva&categoryId=163192&SKU=EVSUNNY42TRUVA

Bu televizyon iyimidir ben pek anlamak teevizyondan. Yok bunu alma diyenler 1000tl ye kadar tavsiyelerde bulunursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• anticebrail kullanıcısına yanıt
    http://www.n11.com/vestel-finlux-42fd7440-106-cm-hd-uydulu-smart-led-tv-P50965500

bunu da bir düşün derim hatta elektronikte alışverişini 1000 tl yap 100 tl de indirimi var ;)
  • Hocam Alakanıza teşekkürler ancak marka biraz fazla yabancı kaldı bana. Limit de 1200 e çıktı. Buna göre yeni bir televizyon önerebilirmisiniz. Birde internete kablosuz yada kablolu bağlantı sağlayabilen akıllı bir televizyon olusa tabiki çoook iyi olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anticebrail

Hocam Alakanıza teşekkürler ancak marka biraz fazla yabancı kaldı bana. Limit de 1200 e çıktı. Buna göre yeni bir televizyon önerebilirmisiniz. Birde internete kablosuz yada kablolu bağlantı sağlayabilen akıllı bir televizyon olusa tabiki çoook iyi olur :)

Vestel 40fa7100 oneririm ben kullaniyirum. Smart dahili uydulu 3yil garanti var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101 e bu hafta nexon tv gelicek ben aldim memnunum tasviye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200 TL ye Samsung'un uydulu ve smart ozellikle 40 inch led tvleri var, iyi bir tercih olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.