Şimdi Ara

1000 TL'ye DSLR Makine Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önümüzdeki dönem erasmusla yurt dışına gideceğim. Muhtemelen bir çok ülkeyi seyahat etme imkanım doğacak ve bu güzel anıları hem fotoğraf hem de video halinde saklamak için bir makine arıyorum. Konuyu ilk açtığımda idareten düz bir dijital makine almayı düşünmüştüm ama biraz araştırınca almışken giriş seviyesi bir dslr makine alıp uzun süre kullanmak istedim. Ek olarak fotoğrafçılık hobisiyle de ilgilenmeyi düşündüm. O yüzden giriş seviyesi bir dslr makine almaya karar verdim. Öğrenci olduğumdan bütçem biraz düşük ne yazık ki. Sürekli yanımda taşıyacağım için biraz hafif bir makine olması taraftarıyım. Bir de araştırdığım kadarıyla dslr kameralarda Nikon ve Canon çok başarılıymış, Sony konusunda pek olumlu yorum okumadım. Gönül ister ki Canon 700D alıyım lakin onun fiyatı da 2 bin tlye yakın. Velhasıl tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada önümüzdeki ay yurtdışına çıkacağım ve makineyi oradan almayı düşünüyorum. Avusturya'ya gideceğim. Cyberport ya da Saturn'den alışveriş yapabilirim. Fiyat açısından tax free ile birlikte belki daha uygun olur.

Cyberport
    Saturn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 14 Haziran 2016; 21:03:48 >

• 2. el samsung nx mini veya nx 2000 veya canon eos-m
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim önerileriniz için. Bu iki makineyi de incelerim. Konuyu ve bütçeyi biraz değiştirdim. Bu doğrultuda bir öneriniz var mıdır acaba?
  • D3200+18-55 [2.el]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifot

Hocam teşekkür ederim önerileriniz için. Bu iki makineyi de incelerim. Konuyu ve bütçeyi biraz değiştirdim. Bu doğrultuda bir öneriniz var mıdır acaba?

1100 lira civarına D5200 + 18-55 bulunabiliyor . Olmazsa D3300 , o da bulunmazsa D3200 alın .
  • Hocam Canon 100D ye baktınız mı? Özellikleri aşağı yukarı 700D. Fiyatı daha düşük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim ben bu önerilerinizi araştırayım.

@Phoenix077

Hocam bu makinenin çok küçük ve hafif olması dikkatimi çekmişti. 700D'nin LCD ekranının hareket ediyor olması kullanım kolaylığı açısından daha cazip gelmişti ama böyle düşününce ayranı yok içmeye ... atasözüne döneceğim zira 100D'nin fiyatını karşılayabilirim anca. Bu yüzden 100D'yi araştırmaya başlayayım en iyisi, teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.